Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Újabb PARANORMAL ACTIVITY filmek készülhetnek

0

Bár a Paranormal Activity: Szellemdimenzió film “hivatalosan” lezárta a Parajelenség-filmeket, de várható volt, hogy a Blumhouse nem sokáig akar majd ülni azon a franchise-on, amely meghozta nekik a hírnevet.

A hat Parajelenségek-film (5 fősodor és egy spin-off készült ugyebár) összköltségvetése ráadásul nem érte el a 30 millió dollárt, még a bevételi oldalon majd 900 millió dollár szerepel, vagyis a hírnév mellett igazi fejőstehén is volt a franchise. Nem csoda hát, ha a film producerei nem mondtak még a le a folytatásról – legalábbis ez derült ki a napokban adott interjújukból.

Jason Blum és Christopher Landon jelen pillanatban a Boldog halálnapot! című filmjüket promózzák, és nemrég a Cinepop-nak adott interjújuk során a Parajelenség-filmek os szóba kerültek.

A Paranormal Activity nagy űrt hagyott maga után, de itt van mellettem Chris, aki négy Paranormal Activity filmet is elkészített. Ha neki van elképzelése a reboot-ról, mi nagyon is nyitottak vagyunk rá.

Márpedig ez valószínűleg azt jelenti, hogy Christopher Landon tarsolyában nagyon is lehet valami, Jason Blum pedig csak igyekszik körbeszimatolni a rajongóknál, milyen érdeklődést vált ki egy újabb Parajelenségek-film híre.

Share This