Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Újabb THE WALKING DEAD sorozatok jöhetnek

Nagyon úgy néz ki, hogy nem a Fear The Walking Dead lesz az egyetlen spin-off.

0

A The Walking Dead vezető producere, Scott M. Gimple nemrég magasabb pozíciót kapott (ezért is érkezett a helyére Angela Kang), és úgy tűnik nem is tétlenkedik.

Gimple a The Hollywood Reporternek beszélt részletesebben terveiről:

“Egy rakás különböző ötletünk van. Néhány ezek közül passzol a mostani tartalmakhoz, néhány pedig eléggé távol esik azoktól.” És ha a Fear the Walking Dead, illetve a kétperces epizódokból álló Flight 462 példáját kell vennünk: “Ez a két véglet. Tudunk jó dolgokat készíteni ezek között a végletek között is, de vannak olyan ötleteink is, amik nem igazán írhatók le így. Különböző megközelítések vannak arra, hogy hogyan mesélünk történetet, milyen hosszan, és milyen helyszíneken. Rengeteg eltérő projektet szeretnék megvalósítani, amik nagyjából passzolnak a tévésorozathoz, de talán más ütemben, formátumban stb. készítenénk el ezeket.

Új megközelítésekkel kísérletezünk. Rengeteg formátum, rengeteg évadhossz van már jelen – és most itt nem arra gondolok, hogy majd 37 perces epizódokat fogunk forgatni. Hanem különböző történetmesélési megoldásokról, olyan karakterekkel, akiket már ismerünk, de lehet, hogy olyanokkal, akiket nem. Még csak most találjuk ki, hogy hogyan is dolgozzuk ki ezeket az ötleteket. De van egy nagyon hosszútávú tervünk, ami rendkívül izgalmas.”

Gimple tehát gőzerővel dolgozik azon, hogy tovább bővítse a The Walking Dead univerzumát, mi meg csak reménykedünk benne, hogy sikerül új életet lehelni a mostanság nem éppen bombaformában lévő franchiseba.

Share This