Újra összeállnak a Jóbarátok

0 411

12 éve várják a Jóbarátok rajongói, hogy újra együtt lássák a nagy csapatot, ám ezidáig nem sikerült a világ egyik legnépszerűbb tévésorozatának szereplőit összecsődíteni. Az apropó: a rendező, James Burrows rendező ünneplése.

Jóbarátok

A színészek élete teljesen más mederben folyik a sorozat vége óta, volt aki a süllyesztőben végezte… A legsikeresebb pedig kétség kívül Jennifer Aniston lett, aki azóta az egyik legjobban kereső színésznő Hollywoodban.

Az 1994-es induláskor valószínűleg még a készítők sem gondolták, hogy a következő tíz évük ? ennyi ideig futott a hat fiatal, később középkorú életét nyomon követő sorozat ? a Jóbarátokról fog szólni. Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey és Ross végre ismét együtt látható a képernyőn: egy kétórás tévéműsorban szerepelnek majd az NBC tévécsatorna felkérésére, ám azt még maguk a szerkesztők sem tudják, hogy logisztikailag meg tudják-e oldani, hogy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer egyszerre álljanak kamera elé.

Korábban hiába tettek próbát arra, hogy összehozzák őket, nézeteltérések, és a beskatulyázástól való félelem miatt nem voltak hajlandók folytatni a sorozatot. A tévékritikusok úgy vélik, az adás rekordnézettséget produkál majd. A nagy Jóbarátok újraegyesülés február 21-én látható majd az NBC-n.