Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Ütközés villámkritika

Collide (2016)

0

Az Ütközés rossz film: van egy fél óra, mikor működik mint akciófilm, és az ottani pörgést lehet is dicsérni, de akkor is van egy óra, amitől rém unalmas lesz: és sajnos Anthony Hopkins is, aki hiába legenda, ide túl dagályos, teátrális, a pisztoly meg hülyén áll a kezében.

Hopkins valóban a világ egyik legnagyobb színésze: ám a bölcset játszó karakterei sokadszorra már feleslegesek. Nem így Ben Kingsley, aki élvezetből ripacskodik: az idióta pampampamzenétől / anyagtól / kurvaanyagtól fűtött kisstílű szemétláda az egyetlen!!! karakter, aki ha nem is fel van építve, de legalább nem kívántam pokolba a vászonról.

Kapunk az elején 30 perc negédes szerelmes marhaságot meg hogy valaki súlyos betegségét nem mondja meg párjának – ez is roppant életszerű… – aztán a nem olyan rossz bűnözők lenyúlják a nagyon rossz bűnözőket. Végre kap némi lendületet a film, és az autópályás jelenet kimondottan érdekes – profik is csinálták.

Aztán a végén bosszankodhatsz olyasmiken, a helyi TEK körbeveszi az épületet, nyomatják a felszólításokat ezerrel… akikért meg parádéznak, kisétálnak hátul .Ha ezek se fájnak, téged bármi szórakoztat.

Tekergesd nyugodtan az eksönrészekre meg Ben Kingsley-hez, és az a fél óra ami így jut, tényleg egész szórakoztató.

40%
Cobra 11 rajongóknak esetleg
  • Szerintünk
Forrás Az utolsó szamuráj
Share This