Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Vajon melyik Super Bowl előzetes volt pénzszórás?

0

Az egyszerűség kedvéért csokorba szedtük a Super Bowl alkalmából bemutatott filmes előzeteseket, amelynek ára ugye félperces előzetes esetében 5 millió, 1 perces előzetesnél pedig 10 millió dollár volt? Vajon megérte?

Deadpool

Ha másban nem is, de abban mocskosul biztos vagyok, hogy a Deadpoolnak kellett ez az előzetes, így lesz kerek a tökéletes marketingkampánya. A jóslatom? A 60 milliós film már a nyitóhétvégén megduplázza a gyártási költségét (aztán a második hétre már megzuhan, mint a legtöbb R-besorolás, de nem vagyok olyan kishitű, mint a box office-guruk, akik 60 milkát jósoltak neki.)

Amerika Kapitány: Polgárháború

Egyszerűen nem tudom komolyan venni ezt az előzetest. Két Kapitány, 3 Vasember és 2 Bosszúállók-film után bárki elhiszi, hogy ez a film sötét és drámai lesz, olyan, amilyennek az előzetese alapján tűnik?

X-men: Apokalipszis

Hogy hogy van ez az idővonalakkal azt nem tudom, de az biztos, hogy az X-Men: Apokalipszis reményteli, de nagyjából úgy áll majd bele a földbe, mint a Fantasztikus négyes.

Batman Superman ellen (benne a budapesti Operaházzal)

Ez a film ordas nagy bukás lesz az biztos. Nem pénzügyuileg, hanem kritikailag. De legalább Ben Affleckről kiderül, hogy amellett, hogy jó rendező, rohadt jó Batman, úgyhogy rá is lehetne bízni az egész DC-univerzumot. Snydert meg tessék elzavarni.

https://youtu.be/qpk8eSpRBnY

https://youtu.be/TReIozZ1b10

A dzsungel könyve

Én valahogy ebben a filmben sem tudok hinni. Egyszerűen nincs egyénisége az előzetes alapján, engem egyáltalán nem győzött meg arról, hogy látnom kellene. Persze nem is én vagyok a célcsoport.

A függetlenség napja 2.

Ennek már én vagyok a célcsoportja, de mindent elárul a filmről az első előzetesben elhangzott “Ez most nagyobb, mint az előző”. Hát jah, a jelek szerint nagy(obb) blama.

Jason Bourne

Matt Damon ezúttal nem vicceskedni fog, hanem odabaszni, de úgy ahogy azt illik.

A kis kedvencek titkos élete

Nem érzem úgy, hogy a Super Bowl szünetében lett volna a helye ennek az előzetesnek, na de ez van.

Cloverfield Lane 10

A Cloverfieldhez hasonló receptet követi a 10 Cloverfield Lane, valószínűleg ez a 30 másodperc reklámidő többe került, mint az egész filmforgatás… És éppen ezért lesz ismét siker.

Eddie, a sas

Oké, ez egy szerethető film lesz, egy szerethető igaz történettől mondjuk nem is kell mást várnunk. Ezzel együtt nem igazán számítottam rá, hogy majd pont ezt a filmet fizetik be a Super Bowl-ra. Végülis sportfilm, hátha…

Tini Nindzsa Teknőcök 2. – Elő az árnyékból

Sajnos az első film nem bukott meg, most nagyon szurkolhatunk, hogy a második már megbukjon, ugyanis rettenetesen rosszul érezném magam, ha franchise-zá nőné ki magát a TNMNT.

Egyiptom istenei

Az biztos, hogy nagyratörő tervei vannak a filmnek, de szerintem csúfos bukás lesz a vége. A Super Bowlos reklámszpottal két kézzel szórták a pénzt az ablakon, ugyanis sem a sztori, sem a főszereplők miatt nem tud elég érdekes lenni, bár speciel én eléggé bírom Butler búráját.

Alice Tükörországban

Johnny Depp nem tett tönkre még elég filmet? Úgy tűnik ne, ugyanis képesek voltak a Super Bowl szünetébe is befizetni egy olyan filmet, amelyben a színésznek is fontos szerep jut. Nem csak miatta nem bízunk a film sikerében, a Pán bukását is egy évre előre megjósoltuk.

Share This