Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

VALÓS HALÁL – Fantasztikusan néz ki az ALTERED CARBON sorozat

0

Joel Kinnaman immár sokadszor bukkan fel a Netflix égisze alatt, és eddig több mint elégedettek lehetünk a párosítással.

Most befutott az új “közös” sorozatuk, az Altered Carbon első trailere, ami több mint észbontóan néz ki. A jövő februárban érkező széria egy olyan cyberpunk világról szól, melyben az ember elméjét lehetséges egy másik testbe operálni.

hazánkban az Agave gondozásában és Valós halál címen megjelent Altered Carbon a 25. században játszódik és a főhőse Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman), egy elit katonai alakulat volt tagja, akinek tudatát már 500 éve digitálisan tárolják, hogy amikor valaki igényli a szolgálatait, letöltsék egy testbe és Kovacs bevethető legyen. Legújabb megbízás során Kovacsnak egy számára idegen világban kell megoldania egy rejtélyes ügyet, melynek során hamar az egyre pörgő események közepén találja magát. Veszélyes viszonyt kezd megbízója feleségével, ismeretlen személyek kínzásoknak vetik alá, bérgyilkosok törnek az életére és egyre valószínűbbé válik, hogy az ügy megoldása előtt rá is a végleges, valós halál vár.

A kb. 6-7 millió dollárból forgatott tízrészes első évadával a Netflix eddigi legdrágább sorozataként készülő Altered Carbon 2018. február 2-án lesz elérhető a streaming-szolgáltató oldalán.

Share This