Van két remek hírünk a Sense8-rajongóknak!

0 557

December 23-án pénteken nagy meglepetéssel készül a Netflix (oké, most már nem az), ugyanis a Sense8 2. évada előtt egy különleges karácsonyi epizóddal lepik meg a sorozat rajongóit.

A Sense8 Christmas Special mellett a Netflix azt is bejelentette, hogy Capheus (Toby Onwumere), Kala (Tina Desai), Lito (Miguel Angel Silvestre), Nomi (Jamie Clayton), Riley (Tuppence Middleton),Sun (Donna Bae), Will (Brian J. Smith) és Wolfgang (Max Riemelt) története május 5-én folytatódik majd, ezen a napon kerül fel a sorozat teljes 2. évada a streaming-szolgáltató videótárába.

Akinek esetleg ez a Netflix-sorozat kimaradt az egyrészt nagyon gyorsan pótolja, másrészt meg annyit kell tudni róla, hogy (az új Lost) a sorozat a világ 8 különböző pontján élő emberről szól, akik egy napon furcsa átalakulást vesznek észre magukon, mígnem kiderül, hogy képesek összekapcsolódni egymás elméjével illetve képesek egymás képességeit is használni. A sorozatot a Mátrixot is alkotó Wachowski tesók (most már nővérek Lana és Lilly…) készítették el a Babylon 5-ös J. Michael Straczynski forgatókönyve alapján. És ilyen remek érzelmes jelenetek vannak benne: