Váratlan szerelem szövődhet a Trónok harca 6. évadában

0 505

Dan Sackheim, a legutóbbi rész rendezője elárulta, hogy a rajongóknak ezúttal igaza volt. Spoilerek következnek a 6. évad 4. részével kapcsolatban.

Trónok harca 6 évad Brienne Tormund

Mindennek mondható az új évad, csak unalmasnak nem (bár itt éppen arról olvashatunk, hogy mitől is nézhetetlenül unalmas a 6. évad): számos kérdésre már most választ kaptunk, szokás szerint vérből sem volt hiány, továbbá végre elérkezett a várva várt pillanat, a Stark család két tagjának találkozása.

Bár Sansa és Jon újraegyesülése megható jelenet volt, a rajongók figyelme mégsem erre éleződött ki. Brienne felbukkanása nem szimplán azért tette feszültté a jelenetet, mert egy újabb nő érkezett a férfiakkal teli Falra, hanem megtörtént az, amire senki sem számított a harcos nőnél: szerzett magának egy hódolót.

Bár egyelőre csak a teóriákról hallhattunk, most Dan Sackheim, az epizód rendezője nyilatkozott a fura románcról:

“Nem voltam benne biztos, hogy sikerült elérni amit akartam abban a részben. Egy kicsit mókás volt, de nem voltam benne biztos, hogy a nézőknek leesett, hogy Tormund teljesen belezúgott Brienne-be. Még mindig ámulatos, hogy a rajongók milyen ötletekkel tudnak előrukkolni.”

A TV Guide-nak adott nyilatkozat alapján már biztosak lehetünk abban, hogy nem csak mi láttuk a rózsaszín ködöt – itt valami alakulni fog. Bár Brienne arca nem éppen ugyanazokat az érzelmeket tükrözte, amiket a vadak egyik tagja próbált elérni, ne felejtsük el, hogy ez a Trónok harca, tehát bármi megtörténhet.