Véres Valentin Péterffy Borival

0 98

A február 14-én vasárnap este 21 órakor az ID Xtra műsorán debütáló Véres Valentin című sorozat történetei hazugságról, árulásról és titkos viszonyokról mesélnek. A valós bűneseteket dramatizálva feldolgozó csatorna első olyan programját láthatják a nézők Magyarországon, ahol a műsor házigazdája egy magyar híresség lesz, a színész-énekes Péterfy Bori. A csatorna kifejezetten a sorozat témájához és hangulatához keresett olyan magyar karaktert, aki meg tudja teremteni a történet és a néző közötti kapcsolatot.

Véres Valentin Péterfy Borival

Az öt részből álló Véres Valentin azt a kérdést boncolgatja, milyen vágy és vad megszállottság vezet világszerte a címlapokra kerülő szerelmi bűntényekhez? Az újraforgatott jeleneteken keresztül életre kelnek a gyilkos drámák, mintha a szemünk előtt játszódnának le. Az epizódok narrációját Péterfy Borival Magyarországon forgatták le, a sorozat titokzatos és rejtélyes hangulatához illő százéves villában. A szédítő belmagasságú műteremlakás történelemmel átitatott falai ideális díszletet adtak a forgatáshoz. „Nagyon élveztem a forgatást, jó volt a stáb, minden profin és gyorsan ment” – mondta Péterfy Bori. A színész-énekesnő a sorozat házigazdájaként, nem csak a narrátor feladatát látta el, hanem a történetek előtti és közötti átkötő jeleneteket is vele forgatták.  A Véres Valentin epizódjaiban Péterfy Bori narrációja mellett az esetek újrajátszott rekonstrukcióját láthatják majd a nézők, sokszor olyan felvételekkel, amelyek az eredeti bűntényhez kapcsolódnak, sőt akár maguk az elkövetők rögzítették azokat. „A dalaim nagyon hasonló témákról szólnak – mondta Péterfy Bori. – Sokszor éneklek szerelmi drámákról, szenvedélyről. Ezek mind megtalálhatóak a sorozatban is. Az a jó, hogy a dalszövegekbe nyugodtan le lehet írni minden őrületet, amit csak akar az ember, és amit soha nem tenne meg természetesen. A tavasszal megjelenő Szédülés című új lemezünkön is lesznek igazan véres és kegyetlen számok” – tette hozzá.

Az ID xtra Véres Valentin című sorozata azt bocolgatja, mikor fordulnak a szívügyek veszélyes, pusztító viszonyokká. „Az összes történet nagyon durva, és félelmetes látni, hogy a féltékenység mennyire ki tudja hozni az emberből az állatot. Sok mindent megtennék én is, volt már olyan, hogy elborult az agyam a féltékenységtől vagy a túlzott szerelemtől, de van egy pont, amit normális ember nem lép át.”

Véres Valentin – a sztorik

Gyilkos románc a gimnáziumi tanár és diákja között, egy házas férfi végzetes megszállottsága, a táncos lány és az üzletkötő véresen végződő kapcsolata – a műsor megmutatja, milyen a szerelem leghalálosabb formája. A sorozat első részében megismerkedhetünk Sarah, Matt és Ricky szerelmi háromszögének történetével. Sarah és Matt még a gimnáziumban ismerkedtek meg, de pár év elteltével Sarah nyugtalanná vált: szerette volna tudni, rejteget-e számára még izgalmakat az élet. Ekkor találkozott Rickkel, aki egyből a hatása alá vonta az elbizonytalanodott lányt. A kábítószerfüggő Rick nehezen viselte, hogy Sara nem tud dönteni közte és Matt között, rosszfiús énje kezdett eldurvulni. A férfit teljesen hatalmába kerítette a lány iránti megszállottság, aminek végzetes következményei lettek. Többségünk úgy van a szívfájdalommal, hogy muszáj eltűrni. Ám egyesekben a szerelem lázas őrületté változik, megfertőzve minden józan gondolatot… Ilyen és hasonló történeteket dolgoz fel a Véres Valentin című sorozat.

 

Szólj hozzá!

Hozzászólás

Ez is érdekelhet

Komment
Close