Vérfagyasztó új előzetest kapott az Annabelle 2. – A teremtés

0 556

Az első Annabelle-film meglehetősen laposra sikeredett, a gyakorlottabb horrorosok jó eséllyel aludhattak be rajta. A statisztikát az Amikor kialszik a fény rendezője, David F. Sandberg igyekszik felhúzni a folytatással, ami a vadonatúj előzetes alapján meglehetősen durvának ígérkezik. 

Lassacskán eljutunk odáig, hogy nem leszünk képesek a különböző filmaktualitásokról különböző univerzumok megemlítése nélkül beszélni. Hogy ez jó vagy rossz, mindenki maga eldöntheti, de az mindenesetre biztos, hogy a Démonok között-franchisera, és a hozzá kapcsolódó spin-off filmekre is már univerzumként hivatkoznak a trailerben.

James Wan, az újévezredi horror egyik legnagyobb mestere kellően megalapozta ezt a világot. A Démonok között mindkét része ütős borzongást biztosított. Annabelle mellett hamarosan a második rész apácadémona és görbe embere is bemutatkoznak önálló produkcióikban, előbb azonban a rémesen cuki baba következő félelemhadjárata következik.

Az Annabelle 2. – A teremtés története egy babakészítőt és feleségét helyezi a középpontba. Néhány évvel kislányuk tragikus halála után befogadnak házukba egy apácát és néhány árva kislányt. Nem sokáig lehet nyugtuk, mert a játékgyártó egyik alkotását gonosz jelenlét szállja meg, és már kezdődhet is a pokoli móka…

Magyar premier: augusztus 10.