Veterán. Hős. Célpont. – Avagy egy hét múlva érkezik Orvlövész sorozat

SHOOTER -- "Pilot" -- Pictured: (l-r) -- (Photo by: Dean Buscher/USA Network)
0 380

Érdekes módon a Mr. Robot óriási sikere teljesen háttérbe szorítja a többi – egyébként remek – USA Network sorozatot, de a Ryan Phillippe főszereplésével érkező Orvlövész sorozatra érdemes lesz odafigyelni.

A sorozat egyébként az azonos című, Mark Wahlberg főszereplésével készült (ő ezúttal producer lesz Stephen Levinson mellett) mozifilmen alapul, amelyben egy Bob Lee Swagger mesterlövész a főhős, aki korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás áldozata lett. Csalódott amerikai hős, aki elzárkózott a világtól, és egy gyönyörű hegyvidéken él visszavonulva. Ekkor keresi fel az immár nyugdíjas Isaac Johnson ezredes, és azt állítja, hogy a hazájának azonnal szüksége van rá, mivel az amerikai elnök ellen merénylet készül, amit csak Swagger tud megakadályozni kivételes képességeinek és a nagy hatótávolságú lövedékek terén szerzett tapasztalatainak köszönhetően.

Swagger vonakodva ugyan, de beleegyezik, hogy még egyszer utoljára hazája szolgálatába álljon. Nem sejti, hogy a küldetést egy sötét érdekeket szolgáló, kormányközeli kör szervezte meg. Mire Swagger ráébred, hogy becsapták, már késő. Az újságok mind arról írnak, hogy ő kísérelte meg a merényletet az elnök ellen.

A sorozat november 15-én érkezik az USA Networkre.

shooter_xlg