Virtuális zombiapokalipszis a Fear The Walking Dead 2. évadra időzítve

0 253

Fear the Walking Dead: Dead Run néven megjelent a világsikerű televíziós sorozatra, a Fear The Walking Dead-re épülő hivatalos mobilapplikáció. Az angol nyelvű app az AMC és a mobiljáték forgalmazó Versus Evil közös fejlesztése, és ingyenesen, világszerte elérhető az App Store-ban iPhone, iPad és iPod touch készülékekre optimalizált változatban.

IMG_2684

A Fear the Walking Dead: Dead Run  mobilapplikációban a játékosok kedvenc karaktereik bőrébe bújhatnak, majd a cél: kimenekülni a lepuszított, fertőzöttek martalékává vált Los Angelesből. A sorozatban megismert helyszíneken zajlik a játék, azaz elhagyatott templomban, középiskolában és a helyi sportcsarnokban. Az app-ban 40 különböző fegyver áll a menekülők rendelkezésére, és különböző szinteking juthatnak, amelyek a sorozat történetszálaira rímelnek.

A Fear the Walking Dead: Dead Run jelenleg csak iOS készülékekre fejlesztett változatban érhető el.

A játékkal kapcsolatos további érdekességek a www.getdead.run angol nyelvű weboldalon olvashatóak.

A mobilapplikáció mellett bejárható már a 2. évad fő helyszíne, a sorozat főszereplőinek új, vízi otthona, az Abigail jacht. Az AMC weboldalán, az alábbi linkre kattintva egy “360 fokos virtuális élménytúrán” bárki felfedezheti a jacht legapróbb zugait és minden egyes szintjét.