Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Visszatér a VERONICA MARS sorozat

A Hulu berendelt egy évadnyi Veronica Marsot.

0

Az Entertainment Weekly azt írja, hogy a Hulu megállapodott Rob Thomas-szal, a sorozat egykori alkotójával.

Az ew.com szerint a gyártó stúdió, a Warner Bros. és a megrendelő Hulu már hónapokkal ezelőtt elkezdtek tárgyalni Rob Thomas-szal, aki természetesen visszatér a sorozat élére, hiszen az elmúlt bő 10 évben mást se hangoztatott, minthogy mennyire imádta a sorozatát.

Természetesen Kristen Bell színésznő is visszatér Veronica Mars szerepében, akit 3 évadon át illetve egy mozifilmben is alakított.

Az egykor a UPN-en, majd a The CW-n futó sorozatban Veronica Mars egy Neptune nevű tengerparti kisváros gimnazistája volt, aki a suli mellett besegített apjának a nyomozásokba, így a legjobb barátnője halálának ügyében is, később pedig más, az egész várost érintő ügyekben.

A 2004-2007-ig képernyőn lévő sorozatot a gyenge nézettség miatt 3 évad után kaszálták, de mivel a nézők és a kritika is imádta, szinte minden évben felmerült a folytatása. Ennek hatására 2014-ben készült hozzá egy film, ebben a már nem is annyira tinidetektív főhősnő már jogi egyetemre jár és persze nem hagyott fel kedvenc időtöltésével: a nyomozással.

A rajongói nyomás ezt követően sem adott alább, így természetes, hogy nem kopott ki a köztudatból a sorozat folytatása, amely így talán már jövőre látható lesz a Hulun. Addig i tűkön ülünk.

Share This