Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Weinstein-ügy: Kevin Smith minden filmes bevételéről lemond

0

“Nincs az a kibaszott film vagy pénz ami miatt megérte volna. A teljes karrierem egy fasznak köszönhetem. Ez kibaszott szörnyű.”

– mondta a több mint 30-szorosan szexuális erőszakkal megvádolt Harvey Weinsteinnek is a karrierjét köszönhető Kevin Smith, a Jay és néma bob-filmek rendezője.

Nem akarok sajnálkozni. Tudom, hogy ez nem az én hibám, de az a helyzet, hogy talán még segítettem is Weinsteinnek. Ott ültem és úgy beszéltem erről az emberről, mintha hős lenne, mintha az apám lenne és ez kibaszottul szar… Ő finanszírozta a pályafutásom első másfél évtizedét. És most már tudom, hogy miközben én vaskos profitot szereztem, mások szörnyű kínokat éltek át. Hát, köszönöm, én ezzel nem tudok együtt élni… 20 évvel ezelőtt még semmi pénzem nem volt. Az, hogy most van, azoknak a filmeknek köszönhetem, amit az ő stúdióinak köszönhetően hoztam össze… Egy olyan iparban dolgozom, ahol a mai napig vannak azokból a filmekből igen jelentős osztalékok és lesznek is életem végéig. Hát köszönöm én nem kérem. Az első dolog amit tehetek, hogy ezekről az osztalékokról lemondok azok javára, akiknek szörnyű dolgokat kellett átélniük.

Nyílt titok volt, hogy Harvey Weinstein Hollywood szexuális ragadozója

Share This