Will Smith meleg?

0 454

Alexis Arquette transznemű színésznő és aktivista egy Facebook-posztban alázta porig az amerikai színészt, Will Smith-t és feleségét, Jada Pinkettet.

Will és Jada Pinkett Smith

A sztárpár ugyanis úgy döntött, hogy bojkottálják az Oscar-díjátadót, mert ellenzik, hogy az idei évben sem vették figyelembe az afroamerikai alkotókat és színészeket, noha a tiltakozók állítása szerint 2015-ben számtalan kielmelkedő alakítást láthatott a mozik közönsége színesbőrűektől.

Arquette azonban kijelentette, ő ilyenekkel nem foglalkozik, amíg a Smith házaspár fel nem fedi a nyilvánosság előtt, hogy Jada Pinkett leszbikus, első felesége pedig akkor vált el Smith-től, mikor az rányitott Willre és férfi szeretőjére.

Külön pikáns, hogy az állítólagos szexpartnert a transznemű sztár Benny Medinaként nevezte meg, aki viszonylag híres hollywoodi manager, ez pedig a Legenda vagyok sztárjának karrierjét is megkérdőjelezi.

Az ominózus exfeleségnek, Sheree Zampino-nak, akivel 1995-ig voltak együtt, állítólag Smith komoly összegeket fizetett, hogy tartsa a száját, majd két évvel később házasodott össze Jada Pinkettel.

Arquette (akinek testvére, Patricia Oscart nyert tavaly a Sráckorért) állítja, volt olyan forgatás, ahol Will Smith külön kérte a rendezőt, hogy egy melegcsókot ne vegyenek fel, legfeljebb csak a színész tarkóját mutatva, nehogy bárki sejtse az igazságot. Végül sorait így zárta:

– Menjen a fenébe. A melegeknek vannak ellenségeik de ha bevallja, jobb lesz. Velünk van vagy ellenünk – döntsön most!

A Smith házaspár egyelőre nem nyilatkozott, az érdekes szöveg pedig végül lekerült a Facebookról, de hogy erről a színésznő döntött, vagy a legnagyobb közösségi oldal, senki sem tudja.