Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Wolves at the Door – Home invasion horror az Annabelle alkotóitól

0

John R. Leonetti egészen kimagasló munkát végez olyankor, amikor szó szerint a kamera mögött van. Ő volt az operatőre az Álmosvölgy Legendája sorozatnak, A folyó sorozatnak, de a Démonok között vagy az Insidious horroroknak is. Aztán úgy döntött, hogy majd 10 évvel a Pillangó-hatás 2 után ismét filmet akar rendezni, James Wan pedig át is adta neki az Annabelle című horror rendezési jogát.

A végeredményt láttuk: az Annabelle elég csúnya bukta lett. Most pedig a Wolves at the Door címet viselő film rendezői székét foglalta el, amelynek forgatókönyvét Gary Dauberman írja aki ilyen minőségben állt az Annabelle-film mögött is (nem mellesleg ő dolgozik az Annabelle 2 forgatókönyvén is).

A “Farkasok az ajtóban” történetét Charles Manson-szektája is ihlette, ugyanis a sztori 1969-ben játszódik, amikor négy fiatalra egy fura zársaság akarja rárúgni az ajtót, ők meg ugye mindent megtesznek azért, hogy túléljék az estét. Igen, egy tipikus home invasion horror lesz a Wolves at the Door, az egyetlen pozitívum igazából meg kettő: Katie Cassidy A zöld íjász sorozat Kanárija és Elizabeth Henstridge a SHIELD ügynökeiből.

Share This