Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Young Sheldon címen jön az Agymenők spin-offja, a főszereplő és a pilotrendező is megvan

0

A CBS zöld utat adott az idén már a 10. évadát taposó Agymenők spin-offjának, a Young Sheldonnak amelyben a fiatal Sheldon Cooper gyerekkorába nyerhetünk betekintést, és amelyet az alkotói úgy jellemeztek, mint egy a Már megint Malcolm! jellegű sorozatot, persze a 9 éves Sheldon Cooper védjegyeivel felvértezve.

Ami durva, hogy a pilotot nem kisebb név, mint a Vasembert is jegyző Jon Favreau rendezheti meg, aki ugye mostanság az élőszereplős A dzsungel könyvét tette le az asztalra (de már dolgozik az élőszereplős Az oroszlánkirályon is), de egyébként nem áll tőle a sorozatozás, hiszen pár éve a poszt-apokaliptikus Revolution című sorozattal próbált meg nagyot robbantani a televízióban, illetve Seth MacFarlane (Family Guy) futurisztikus vígjátéksorozatának, az Orville-nek a pilotját is ő rendezi. Favreau egyébként a teljes Young Sheldon évadot is felügyeli majd executive producerként.

A fiatal Sheldon is ismerős lehet sokaknak, főleg azoknak, akik rákattantak az HBO Hatalmas kis hazugságok címet viselő sorozatra, hiszen az annak minden konfliktusát elindító Ziggy Chapmant alakító Iain Armitage alakítja majd az ifjú Sheldont. A kissrác egyébként nagyon tehetséges színész, szóval nem kell az ilyenkor szokásos gyerekszínész-betegségtől tartani a sorozat színvonalát illetően.

Az Agymenők sorozatért viszont még lehet aggódni, ugyanis még mindig nem zárultak le a tárgyalások a sorozat 11. és 12. évadát illetően. Erről bővebben itt írtunk:

Még két színészen múlik az Agymenők folytatása

Share This