Filmsor - Mozifilmek, tévésorozatok, média

Zac Efron gyúr és bűnözik

0

Elképesztő szálkás izmokat fejlesztett Zac Efron a javában készülő Baywatch főszerepe kedvéért, amit szigorú diétájának és a napi több órás kondizásnak köszönhet.

Étrendje organikus zöldségekből és fehérjéből áll, szénhidrátot tilos fogyasztania. Ezt a spártai élemódot azonban nem bírná, ha időnként nem iktatna be „bűnözési” napot, amikor krumplit, sajtot, kaviárt és különféle édességeket is eszik. A lakoma olyan jelentős esemény a hétköznapok szürkeségében, hogy mindig dokumentálja a Twitteren.

Hasonlóan jár el a másik főszereplő, Dwayne Szikla Johnson is, aki minden negyedik napon szekérderéknyi finomsággal kényezteti magát. A Szikla kedvence a banános-csokis palacsinta, amiből hatot szokott betermelni a kötelező steak és a tíztojásos rántotta után.

Zac Efron egyébként elárulta, hogy a kilencvenes évekbeli vízi mentős tévésorozat moziváltozata korhatáros és nagyon belemenős lesz, bármit is kell ezalatt érteni. Az egykori tinisztárt egyébként hamarosan viszontláthatjuk a Rossz szomszédság 2-ben is, amely szintén nem vasárnapi matinénak ígérkezik: a féktelen koleszos srácoknak most nem a konszolidált szomszédokkal (Seth Rogen, Rose Byrne), hanem a melléjük költöző rettenetes koleszos csajokkal gyűlik meg a baja.

https://www.youtube.com/watch?v=zSTnsSZ1GZY&feature=youtu.be

Share This