Zack Snyder több mindent is elárult Az Igazság Ligája mozifilmről

0 498

A film rendezője, Zack Snyder a USA Today interjújában nyilatkozott a novemberben érkező filmről és arról, hogy a sokszereplős filmnek mely karakter lesz majd a lelke.

Az Igazság Ligája: laza és látványos előzetes érkezett

Cyborg, azaz Victor Stone nem tartozik a DC éllovasai közé, és bár sem Aquaman, sem Flash nem mutatkozik be önálló projekttel Az Igazság Ligája előtt, őket a képregényekben kevésbé járatos nézők is el tudják helyezni a térképen. A jelek szerint Snyder nem csak a plusz egy fő szerepét szánja a szuperhősnek, elmondása szerint határozottan fontos lesz a figura jelenléte.

“Mindannyian nagyon király személyiségek lesznek a filmben. Ott van Jason (Aquaman), ez a nagydarab, tetovált, szőrös fickó, misztikus figura. Aztán ott van Ezra (Flash), aki tele van élettel, kiváló humora van, tele van vele a szoba, csodálatos Flash lesz! Ray (Cyborg) története pedig sok szempontból maga a film lelke.”

Snyder határozott elképzelésekkel bír Superman visszatérésével kapcsolatban is, erről is beszélt a magazinnak.

“Nehéz Igazság Ligája filmet készíteni Superman nélkül. Ez jut eszembe először. Mindig is rendkívül érdekesnek találtam annak a lehetőségét, hogy a karakter feláldozza magát, ami egyben a miértje is lesz az Igazság Ligájának. Mit csinálunk most vele? Mit gondol róla a csapat? Mire van szüksége a világnak? Ez mind lényeges kérdés lesz, és a közönség számára nagyon érdekfeszítő lesz látni, mit csinálunk a karakterrel.”

És természetesen Snyder Batman karaktere mellett sem ment el szó nélkül.

“Batman bűnüldözői karrierje nagy részében magányos farkas volt, ez alól egyedül Robin társasága volt kivétel. Amikor találkoztunk vele Az igazság hajnalában, teljesen elszigetelten láttuk. Mindig is az volt a szándékunk, hogy Az Igazság Ligája folytatja a karakter útját egy teljesebb hőssé válás felé.”

Forrás IGN