Zack Snyder elárulta miért nem Grant Gustin lesz Villám

0 643

Amikor bejelentették, hogy Villám is belép a DC mozis univerzumába, ráadásul önálló filmet is kap sokan arra számítottak, hogy Grant Gustin, a The CW azonos című sorozatában Villámot alakító színész kapja majd a szerepet.

Nem így lett, a 2018-ban érkező film Ezra Miller főszereplésével érkezik majd a mozikba, és végre azt is megtudtuk, hogy miért döntött így a produkció mögött álló stúdió.

Zack Snyder ugyanis végre valahára elmondta, miért nem a közönségkedvenc Gustin kapta a szerepet.

“Egyszerűen nem gondolom, hogy egészséges lenne összekeverni a DC tévés és mozis univerzumát. Mi is látjuk, hogy Grant nagyon jó villám, a nézők is szeretik, de egyszerűen az az univerzum sokkal lazább annál, mint amit a mozivásznon tervezünk. A moziban Villámnak egy sokkal, sötétebb, komorabb világban kell helytállnia, így egy kissé belezavarodtak volna a nézők. Egyzserűen nem a mi világunk a tévés Villám. Azzal viszont, hogy a moziban Ezra játssza majd Villámot, a közönség jól meg tudja majd különböztetni a két univerzumot.”

Nem mellesleg januárban Grant Gustin is arról írt, hogy egyáltalán nem neheztel a stúdióra, amiért nem ő alakíthatja a mozis Flasht, bár nagyon szerette volna, ha összejön a dolog.

“Teljes mértékben támogatom Ezra Millert Barry Allenként. Igaz még sosem találkoztunk személyesen, de azt hiszem ő egy fantasztikus és nagyon érdekes színész.”