10 kulisszatitok a Raven Otthona forgatásáról

SOK ZENE SZÓL A FORGATÁSOKON!

„Nagyon sok zenét hallgatunk a Raven otthona forgatásain” – árulja el a Nia-t játszó Navia Robinson. „Isaac, Raven, Anneliese, Sky és én, mindannyian nagy zenekedvelők vagyunk. Sky ráadásul rapper, szóval sokat rappel. Isaac mindig énekel és zümmög a forgatásokon, Anneliese-nek pedig gyönyörű hangja van, így őt is sokat halljuk, és ez mindenkit boldoggá tesz. És hogy milyen dalokat éneklünk a kulisszák mögött? Anneliese showműsorok betétdalait és a színházban tanult dalokat énekeli, Isaac bármit, ami R&B, Sky rappel, én pedig azt, ami éppen megragad a gondolataimban!”

A HARMADIK ÉVADBAN SZUPER TRÜKKÖS KAMERAMOZGÁS VAN!

Raven-Symoné és Anneliese van der Pol jet skire pattan a harmadik évad kezdetén. „A jet skin való forgatás nagyon szórakoztató volt” – kuncog Raven-Symoné, aki Ravent játssza a sorozatban. „Íme, egy vicces titok – álltam a jet skin egy gyerekmedence közepén a stúdióban, amikor felvettük a jelenetet. Még csak az óceán közelében sem voltunk! A stáb nagyon jól érezte magát aznap. Akárhányszor csak sikerült valakit megnevettetni a kamerák mögött, tudtam, jól végzem a munkámat – és azon a napon különösen jól végeztem. Rengeteget nevettünk.”

KÉSZÜLJETEK EGY KÍSÉRTETIES HALLOWEENI EPIZÓDRA!

„A halloweeni epizódunk nagyon különleges lesz idén” – magyarázza Isaac Ryan Brown, Booker megszemélyesítője. „A műsorban megtanuljuk, hogy ha két lélek találkozik Halloweenkor, lényegében testet cserélnek. El tudjátok képzelni, mi történik ezután… Ez egy nagyon vicces epizód, hiszen Raven és én testet cserélünk. Raven-nek szerepelnie kell egy iskolai fesztiválon helyettem, nekem pedig el kell mennem Raven-ként egy különleges munkahelyi megbeszélésre. Elképesztő!”

Raven Otthona Disney Channel

AZ ÚJ RÉSZEKNÉL SZÁMÍTS NEVETŐROHAMRA!

„A harmadik évad extrém vicces” – nevet a Levit játszó Jason Maybaum. „Akárhányszor kapunk egy új forgatókönyvet, imádjuk átolvasni a poénokat. A forgatókönyv olvasása mindig hangos nevetésre késztet, de olyan is előfordul, hogy forgatás közben kapunk röhögőgörcsöt és nem tudjuk abbahagyni a nevetést. Raven és én időnként fuldokolunk a nevetéstől.”

A STÁBNAK VAN EGY HÁZI KEDVENCE!

„Van egy Budapest nevű csivavám, aki minden nap velem jön a forgatásra” – árulja el Raven. „Kineveztem a stáb kutyájának, szóval a gyerekek időnként hazaviszik és gondoskodnak róla a forgatások idején. Ha tudom, hogy hétvégére elutazom, mindig felteszem a kérdést ’Ki szeretné hazavinni Budapestet ezen a hétvégén?’ Ez szuper, mert beépített bébiszittereim vannak! Tudom, hogy ha idős leszek, akkor is fel fognak hívni és megkérdezik majd, hogy „hé, hogy van Budapest?” Ez mindig összehoz minket.”

ISAAC A TRÉFAMESTER A STÁBBAN!

„Rengeteget nevetünk a Raven otthona forgatásain” – kacag Navia. „Mindannyiunknak megvan a speciális humorérzéke, de Isaac határozottan a stáb tréfamestere. A forgatások udvari bolondja. Megcsinálja az összes viccet és csínytevést, amit csak lehet a forgatásokon. Rengeteg őrült dolgot mond, mindig jól megnevettet minket!”

A HARMADIK ÉVAD KOMOLY TÉMÁKKAL IS FOGLALKOZIK

„Mindig van egy komoly oldala a Raven otthonának.” – magyarázza Jason. „Szerintem nagyon fontos, hogy a műsor feldobjon olyan problémákat is, amelyeken a fiatalok keresztülmennek – ezért is szeretem, ha komolyra fordítjuk a szót. Az egyik epizódban például láthatjuk Levi édesapját, Garret-et is, ahogy Levi megkérdezi tőle miért tett meg valaha egyes dolgokat. Igazán komoly témákat is boncolgatunk.”

RAVEN-SYMONÉ RENDEZETT KÉT RÉSZT A MŰSORBÓL!

„Ez így van” – ismeri el Raven. „Én rendeztem két részt ebben az évadban! Nagyon izgultam a rendezés miatt, mert ez volt az első rendezésem, de a stábban mindenki nagyon kedves volt és segített, hogy végig tudjam csinálni.”

Raven Otthona

ZENEKAR ALAKUL A HARMADIK ÉVADBAN!

„A harmadik évadban a nézők láthatják, hogyan alakul meg a Chi-Lective” – árulja el Isaac. „Nagyon menő lesz! A Chi-Lective egy zenekar, melyet Nia, Tess és Booker hoz létre. Eredeti dalaink vannak, és nagyon szórakoztatóak. Az előző évadban volt egy zenés rész, ahol a nézők számára is kiderült, hogy tudunk énekelni. Ebben az évadban a zene sokkal inkább központi szerepet játszik a Chi-Lective-nek köszönhetően. A dalok nagyon jók, de a történetben is szerepük van. Egy adott pontnál Booker-nek gondjai akadnak az iskolai feladataival. Az édesanyja azt mondja neki, hogy amíg nem javít a jegyein, nem lehet a Chi-Lective tagja. Végül írunk neki egy dalt, amely segít átmenni egy vizsgán, ez pedig szuper jó! Tanulunk, miközben éneklünk.”

RENGETEG TÁNCRA LEHET SZÁMÍTANI!

„Nagyon sokat táncolunk ebben az évadban” – egészíti ki a listát Isaac. „Imádok táncolni. A tánc talán az egyik kedvenc tevékenységem a Raven otthona forgatása közben, mert nagyon szórakoztató. A Chi-Lective is nagyon szeret táncolni, így koreográfiákat tanultunk, amelyek különböző táncstílusokból lettek összeállítva. Az egyik epizódban van egy szólóm, amikor éppen próbálok lenyűgözni egy lányt – és egy nagyon jó táncot tanultam hozzá! Alig várom, hogy az emberek lássák!”

EXTRA KULISSZATITOK: RAVEN MŰVÉSZI MUNKÁI TÖBB HELYEN IS MEGJELENNEK A DÍSZLETEKEN!

„Raven egy lenyűgöző művész” – kiált fel Navia Robinson. „Ha közelről megnézed a díszleteket, a falakon a különböző művészeti alkotásait láthatod, de ez még nem minden. Nem hiszem, hogy az emberek tudják ezt, de rengeteg munkája jelenik meg a ruháin is. Nagyon jó érzés mindenütt látni a keze nyomát, egyszerűen imádom.”

Szólj hozzá