10 sorozat, ami pocsék befejezést kapott

-

A tízes listám elsősorban nem azokat a sorozatokat tartalmazza, amelyekért igazán rajongtam, hanem azokat amelyek megérdemeltek volna egy normális lezárást. Vagy ha ők nem is, mi igen…

Flash-Forward

A lényeg, hogy ha én Netflix, vagy egyéb nézővel szimpatizáló sorozatmegmentő lennék, ezeknek a sorozatoknak a megmentésével próbálkoztam volna, legalább egy miniévad formájában. Íme az elmúlt évek legfájóbb sorozatkaszái. Neked van ilyen?

1. Flash Forward – A jövő emlékei – 2009-2010

Nagyon jó sorozatnak indult, néhány epizód erejéig tényleg hinni lehetett, hogy a Lost utódja lesz. A készítők ezután maguk sem tudták merre vigyék a sztorit, így fordulhatott elő, hogy az elején még fontosnak tűnő mellékszereplők a végére jelentéktelenné váltak. Bár “valamilyen” lezárást kaptunk, egy normális befejezést mindenképpen megérdemelt volna, mondjuk egy 10 részes rövidített évaddal.

2. The Event – Az esemény 2010

A másik olyan sorozat amit Lost-utódnak kiáltottak ki és amelynek a pilotja után szintén nagyon bizakodó voltam. A The Eventnek a Flash Forwardhoz hasonlóan nagyon jó alapsztorija volt, de a karakterekkel semmit nem tudtak kezdeni a készítők, így megásták a saját sírjukat. A történet miatt mindenképpen megérdemelt volna egy rövidített évadot, amelyben normálisan elvarrják a szálakat.

3. V – Visitors – Látogatók (V, mint Veszélyes) 2009-2011

A második évaddal teljesen szétverték a sorozatot, mindössze azért szerettem volna folytatást, hogy normálisan lezárják a sorozatot, mert ennek is úgy lett vége, hogy sehogy.

4. Alcatraz 2012

Talán az összes high-concept sorozat közül a legdühítőbb, amiben úgy izzadtunk végig egy teljes (13 részes) évadot, hogy semmit nem tudtunk meg arról, hogy mit is láttunk. Ha újabb évadot nem is akarnék – mert tényleg Abrams eddigi legnagyobb tévedése -, még vagy két extra-epizódban elmagyarázhatnának mindent.

5. Terra Nova 2011

Néhány epizód után kiderült róla, hogy nem az a sorozat mint amit vártunk, ennek ellenére az atmoszféra miatt megérte nézni a sorozatot. Befejezést persze ez sem kapott, így ha a sorozatot nem is sírom vissza egy normális lezárással díjazhatták volna a nézőt.

6. Rubicon 2010

Az AMC nem szokott hibázni, de a Rubicon kaszájának nem sok értelme volt, még ha kaptunk is valamilyen lezárást egy újabb évadban még jobban ki lehetett volna bontani a szálakat. Kár érte.

7. The River 2012

A folyónak sem így kellett volna véget érnie, a döcögős kezdés ellenére nagyon is volt potenciál a sorozatban, kár hogy ekkorra a nézők java része már elhagyta a sorozatot. Még nyolc epizód kijárt volna neki és nekünk is.

8. Invasion – A rejtélyek városa 2005-2006

Nem ma volt, hogy a kisvárost ellepték a narancssárga fények, azonban ez is azok közé a sorozatok közé tartozik, aminek a végén végül semmilyen jutalmat nem kapott a néző. Sőt, még inkább összebolygatták a szálakat.

9. Lone Star 2010

Az egyik kakukktojás, hiszen a Lone Star mindössze két epizód erejéig volt a képernyőn és állítólag mindössze hat epizódnyi anyaguk volt. Bár az volt az ígéret, hogy a maradék epizódokat valami félreeső időpontban megkapjuk, ebből végül nem lett semmi, pedig sokunkat érdekelt volna Kyle Killen főhősének kettős élete.

10. Awake 2012

A másik Kyle Killen sorozat, a másik kettős élettel. Számomra minden idők legfájdalmasabb sorozatkaszája, ugyanis rengeteg lehetőség volt az alaposan átgondolt sorozatban, amit maguk a készítők is három évadra terveztek – sőt, már meg is volt a komplett alapanyag a kerek történethez. Az NBC másképp látta ezt, azóta sem hevertük ki a dolgot.

Kapcsolódó

A Szökés és a 24 sem folytatódik, de a Scream Queens is kaszát kapott

Lesújtott a kasza a FOX-nál, ráadásul 3, minket igen csak érintő sorozatra is, úgyhogy nagyon kíváncsian várjuk, hogy az...

2015 5 legfájóbb sorozatos kaszája

A tavalyi év viszonylag fájdalommentes upfrontsa után idén jóval keményebbek voltak az országos tévék és több, szívünkhöz közelálló sorozatot...

Itt a Revolution sorozatot lezáró képregény 1. fejezete

Tavaly kaszálták el a Revolution sorozatot és a rajongóknak bőven maradhatott hiányérzete, hiszen nem kapott normális lezárást a sorozat. A...

Kaszát kapott a Red Band Society

A gyártó stúdió még megpróbálja rásózni egy másik csatornára az egyébként nagyon is szerethető, főként fiataloknak szóló sorozatot, de......

Most a címlapon

VV Merci-nek gondjai akadtak az ábécével

Az Észbontókban való szereplése alkalmával a Zemplénben hársfákat ültető Merci igencsak zavarba jött attól, hogy ismét tematikus hét van,...

Szikora Robi Csikidamm hazaárulókról és farkasokról ír

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.

Kárpáti Rebeka megmutatta a fenekét, hogy önbizalmat öntsön másokba

Kárpáti Rebeka arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne legyenek elégedetlenek önmagukkal.

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet