Hír és közéleti magazin

10 sorozattal várja a nyarat a TNT kábelcsatorna

A TNT-t egyáltalán nem nevezhetjük nagy kábelcsatornának, de azért hellyel-közzel jó kis nyári programokat lehet rajta kifogni. Az idei nyáron sem lesz ez másképp, hiszen több közönségkedvenc is visszatér, ráadásul három új sorozattal is jelentkezik a csatorna.

TNT-header-image

Június 8-án tér vissza a Major Crimes a 4. évaddal, majd ugyanazon a napon érkezik a tavalyi év egyik krimi-slágere a Murder in The First is. Június 16-án lesz a Rizzoli & Isles 6. évadának premierje és ugyanezen a napon debütál a Proof cím széria is, amelyben Jennifer Beals vizsgál majd halálközeli élményeket és azt hogy “van-e élet a halál után”?

Június 21-én két órás premierrel tér vissza a tavalyi év egy top-kábelsorozata a The Last Ship, amelynek hősei az emberiség utolsó reménységei. Egy héttel később, június 28-án érkezik a Falling Skies – Éghasadás utolsó évadának premierje. Az idegeninváziós sorozatban is az emberiség sorsa múlik a főhősökön.

Július 31-én lesz a Cold Justice krimi-reality nyári premierje amelyben az egykori ügyész Kelly Siegler és a helyszínelő Yolanda McClairy vizsgál “kihűlt” bűneseteket, ezzel pérhuzamosan pedig megérkezik a Cold Justice: Sex Crimes is, amely nagyon is aktuális, tekintve, hogy Amerikában a statisztikák szerint 2 percenknént bántalmaznak valakit szexuálisan. A Cold Justice spin-offban két szexuális zaklatásra szakosodott ügyész Casey Garrett és Alicia O?Neill segíti a rendőrséget munkájával.

Augusztus 17-én mutatkozik be a Public Moral címet viselő rendőrségi dráma-sorozat, amely az 1960-as évek kavicsos utcás New York-jába repít minket és amelynek főhősei az erkölcsösség és a bűnözés határain egyensúlyoznak majd.

Augusztus 25-én tér vissza a Legends – Beépülve 2. évada, amelyben Sean Bean végre nem hal meg, sőt több személyisége is van és ezek segítségével göngyölít fel összeesküvéseket.

Más szóval, ha csak TNT-s műsorokat nézünk nyáron, akkor sem fogunk unatkozni…