csütörtök, január 28, 2021

10+1 jócsaj, akitől rettegnek a tévé rosszfiúi

-

- Hirdetés -

A fogalmat most kissé tágabban kell érteni, de a bűnözővadásznők mégis csak hülyén hangzott volna, a lényeg, hogy összeszedtük a jelenleg futó sorozatok nem feltétlenül jelvénnyel futkosó szépségeit.

Katie Cassidy – Laurel Lance (Arrow – A zöld íjász)

Katie Cassidy az önmagát kereső Laurel Lance-t alakítja az Arrowban, aki többféle módon segíti a főhőst, hogy az kézre keríthesse a rosszfiúkat. Jelenleg még nem feltétlenül van helye a listán, de a következő hetekben tartogat még meglepetést (spoiler) a sorozat.

Katie Cassidy Arrow

Megan Boone – Elizabeth Keen (The Blacklist – Feketelista)

Ő az akit tulajdonképpen zsinóron rángat James Spader karaktere a The Blacklistben, Érdekes, hogy Laurel karakteréhez hasonlóan nem igazán van tisztában önmagával, igaz nála sokkal jobban megállja a helyét az éles szituációkban.

Megan-Boone

Angelica Celaya – Zed Martin (Constantine)

Az ő karakterével még csak most ismerkedünk, de már most sokkal jobb karakternek tűnik, mint Lucy Grissiths. Zed egyébként Constantine, a démonvadász oldalbordája.

angelica-celaya

Lucy Liu – Joan Watson (Elementary – Sherlock és Watson)

A hazai nézőknek sem nagyon kell bemutatni, hiszen itthon két csatornán, a TV2-n és az AXN-en is fut(ott) a sorozat. Bár néhány évvel ezelőtt nagyon meg voltunk riadva, amikor egy női Watsonról ábrándozott a CBS, nagyon meg lehetünk elégedve a detektívtanonccal.

Lucy Liu

Alana de la Garza – Jo Martinez (Forever)

Az egyik legszórakoztatóbb újonc sorozatban elsősorban Ioan Gruffud karaktere viszi a prímet, de a “nyomozópartnerét” alakító Alana de la Garza is szerethető. És jár a pluszpont, amiért a Forever sem az a sorozat, amiben a főhősnő idomaival akarják eladni a sorozatot, pedig még az is sikerülne…

Alana de la Garza

Emily Rose – Audrey Parker (Haven)

Az itthon is népszerű Haven jelenlegi évadában Emily Rose karaktere(i) sokkal inkább áldozat, mint bűnöldöző, de mindenképpen helye van a listán a mindig visszafogott SyFy-üdvöskének.

emily-rose

Serinda Swan – Paige Arkin (Graceland)

A Graceland lehetne akár az a tipikus eyecandy-sorozat is (szerencsére nem az), hiszen minden főhős vagy a nők vagy a férfiak bálványa, közülük is kiemelkedik Serinda Swan, akit valamiért titkon Macskanőnek favorizálunk.

Serinda Swan

Ming-Na Wen – Melinda May (Marvel’s Agents of SHIELD – A SHIELD ügynökei)

Hát igen, a 22 éves Chloe Bennett (Skye) helyett egy 41 esztendős színésznőt választottunk, de az a helyzet, hogy a tegnap születésnapját ünneplő színésznő a kisugárzásával megnyerte ezt a házon belüli csatát.

Ming Na Wen

Sarah Shahi – Sameen Shaw (Person of Interest – A célszemély)

Bár az állandó szereplővé való előléptetése óta a sorozat alkotói nem nagyon tudnak mit kezdeni John karakterével, azért meg kell hagyni, hogy jó eséllyel Sarah Shahi a jelen tévézésének egyik legdögösebb és legbadassebb karaktere.

Sarah Shahi

Maggie Q – Beth Davis (Stalker)

Nagyobb összegben mertünk volna fogadni rá, hogy a Nikita után is egy akciósorozatban tűnik majd fel (mondjuk Hawaii Five-0), azonban ránk cáfolt, hiszen mostanság az oldalán Dylan McDermottal keríti kézre a zaklatókat. Új karaktere sokkal inkább egy profilozó, de még így is bőven helye van a listán.

Maggie Q

Nicole Beharie – Abbie Mills (Sleepy Hollow – Az Álmosvölgy legendája)

Ichabod Crane partneréről kitehettünk volna vadabb fotót is, hiszen a színésznő három évvel ezelőtt a Shame (Szégyentelen) cím- filmben mutatta meg mindenét Michael Fassbender oldalán. Ezért is dicséretes, hogy a Sleepy Hollow alkotói nem ezt az oldalát hangsúlyozzák ki, bár még a visszafogottan öltözködő Abbie Millsen is fennakad a tekintetünk.

Nicole Beharie

- Hirdetés -

Még több hírért látogass el a Filmsor főoldalára! Ha nem akarsz lemaradni a friss cikkekről csatlakozz a Filmsor Facebook-oldalához vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra! Híreinket, cikkeinket már a Google Hírek szolgáltatásban is megtalálod, itt is feliratkozhatsz a Filmsorra!

Kapcsolódó bejegyzések

Stephen Amell visszatérne Zöld Íjászként

Amennyiben szükség van rá, ő bármikor áll a kisképernyős DC-univerzum rendelkezésére.

A zöld íjász is elkapta a koronavírust

A zöld íjászként ismert Stephen Amell az Inside of You című podcastban mesélt arról, hogy néhány hete elkapta a koronavírust.

Így néznek ki 80 felett Hollywood egykori szexszimbólumai

A lenti színésznők nem csak Hollywood dívái, de korszakos szexszimbólumai is voltak, akiken azóta sem nagyon akar fogni az idő.

Hamarosan érkezik a SHIELD ügynökei 7. évada

Kiderült mikor rajtol el a SHIELD ügynökei sorozat utolsó szezonja.

Friss

Nicolas Cage már megint egy elképesztő filmben kapott szerepet

Szellemekkel, nindzsákkal és szamurájokkal küzd egy robbanó bőrkabátban.

Elhalasztották a Cannes-i filmfesztivált

Május helyett júliusban rendezik meg.

Magyar előzetest kapott a Raya és az utolsó sárkány

Ahhoz, hogy helyreállítsa a békét, Rayának meg kell találnia az utolsó sárkányt.

Olyan sokat késik a Nincs idő meghalni, hogy lehet újra kell forgatni néhány jelenetet

Előfordulhat, hogy újraforgatásokra lesz szüksége a legújabb James Bond mozinak, a Nincs idő meghalni című filmnek.
A Hírstart ajánlata