’12 Monkeys’ 1. évad kritika

-

A SyFy 12 majom sorozatától nem vártunk túl sokat, csak pont annyit, amennyit egy SyFy sorozattól várni lehet ? vagyis egy tökéletes esti guilty pleasuret. Ehhez képest kifejezetten színvonalas első évadot produkált az adaptáció, nem véletlen, hogy a köhögő nézettség ellenére bekérte a 2. évadot a csatorna.

12-monkeys

Az időutazási anomáliák minden hájával megkent sorozat remekül élt a különböző paradoxonok adta lehetőséggel, sőt tulajdonképpen az egész évad egy rohadt nagy paradoxon lett, de éppen ez adta meg igazán az ízét.

Egyedül a karakterek tekintetében lehet hiányérzetünk, hiszen a női főszereplőt alakító nem sokat fejlődött, bár fogalmazhatunk úgyis, hogy túl kiforrott jelleme volt és az őt ért eseményeknek nagyobb hatást kellett volna gyakorolnia a személyiségére.

12 monkeys

Persze mint minden időutazós történetben a készítőknek mondhatni könnyű dolga volt, hiszen úgy forgatják a történetet, ahogy akarják, majd mindössze annyival kell magyarázniuk, hogy bocs, de ez is az időutazás egyik mellékhatása volt, majd egyszer megmagyarázzuk.

Akadtak persze hiányosságai a sorozat, de hangsúlyozom, a várthoz képest kifejezetten izgalmas, kedvelhető sorozatot sikerült összerakni, aminek a második évadát is tűkön ülve várjuk. 10/6

Kapcsolódó

VADÁSZAT filmkritika

Tizenkét idegen egy tisztáson ébred. Nem tudják, hol vannak, és hogy kerültek oda. Nem tudják, hogy egy nagyon különleges célból lettek kiválasztva. Ez a cél pedig… a Vadászat.

Ezeket a sorozatokat nézd, ha érdekelnek a vírusok

A koronavírusnak köszönhetően egyre keresettebb címek a vírusokkal és járványokkal foglalkozó fikciók. De mi az amit tényleg érdemes megnézni?

Kritika: HUNTER PREY

A vadász meg az ő zsákmánya.

MAMI filmkritika

Mese a magányos a cukros néniről és az ő mézeskalácsházáról.

Most a címlapon

A Keresztanyu sorozat 14. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 14. része a A kutya meg a macska címre hallgat.

A WarnerMedia bejelentette kik hozzák el Magyarországra is az HBO Max-ot

Felállt a csapat, már csak arra kell várnunk, hogy meg is érkezzen Magyarországra az HBO Max.

Wonka címen előzményfilmet kap a Charlie és a csokigyár

mostani film előzményfilm lesz, valószínűleg Wonka fiatalkoráról szól majd.

Már több mint 200 millió előfizetője van a Netflixnek

Több mint 8,5 millióval fizettek elő a Netflix-re 2020 utolsó negyedévében, így már 200 milliónál is több előfizetőjük van.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet