Hír és közéleti magazin

12 új fotóval hangolódhatunk a ‘Star Wars – Az ébredő Erő’-re

Már “csak” négy hónapot kell várnunk a Star Wars 7. epizódjára, a J.J. Abrams rendezte Az ébredő Erő-re, amelyben többek közt John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Gwendoline Christie, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, és Kenny Baker is szerepet vállalt, vagyis a franchise-ért izomból rajongók örülhetnek, hiszen sok kedvencük visszatér a december 18-án érkező – első – újgenerációs Star Wars-ba.

Közeledve a premierhez pedig a Disney is megkezdte a promóhadjáratot, első körben az Entertainment Weeklyhez vittek néhány új fotót és persze egy-két infót a filmről.

3 és fél perc a Star Wars – Az ébredő erő kulisszái mögött

A képeken többek közt az új hősöket, így Finnt (Boyega), Rey-t (Ridley) és Poe Dameront (Oscar Isaac) láthatjuk, a sötét oldalt pedig Kylo Ren (Driver), Hux (Gleeson) és Captain Phasma (Christie) képviselik, de láthatunk robotokat, rohamosztagosokat és sok más egyéb jóságot.

Star Wars 7 Az ébredő erő jelenet Star Wars 7 Az ébredő Erő Star Wars 7 jelenet star-wars-the-force-awakens-adam-driver-600x450 star-wars-the-force-awakens-captain-phasma-600x450 star-wars-the-force-awakens-daisy-ridley-bb-8-600x450 star-wars-the-force-awakens-domhnall-gleeson-450x600 star-wars-the-force-awakens-image-600x450 star-wars-the-force-awakens-jj-abrams-lawrence-kasdan star-wars-the-force-awakens-john-boyega-daisy-ridley star-wars-the-force-awakens-kylo-ren-450x600 star-wars-the-force-awakens-r2-d2-c3po-450x600