Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

16 film premierjét tűzte ki a Sony: Jumanji, Bad Boys 3-4, Underworld 5, Resident Evil 6 és sokan mások

Tegnap egy jó alaposat húzott a Sony és nem kevesebb mint 16 film premierjét jelentette be, köztük olyan folytatásokkal, aminek azért jócskán van rajongótábora, így az idei moziévet csúfosan végigszenvedő (box office oldalról A pláza ásza Vegasban a legjobb filmjük 70 milliós bevétellel…) stúdió valamit javíthat a megítélésén.

bad-boys

2016 áprilisában jön a Money Monster című Wall Street-dráma Jodie Foster rendezésében, Julia Roberts, George Clooney, Jack O’Connell és Dominic West főszereplésével.

2016 júniusában jön a The Shallows – amiről semmilyen használható információt nem találtam…

Annál többet tudunk a 2016 júliusában érkező, női főszereplős Szellemirtókról. A filmből már képünk is van, ezt itt találjátok.

2016 szeptemberében jön a Patient Zero amelyben Natalie Dormer, Stanley Tucci és Matt Smith próbál túlélni és megállítani egy világméretű járványt.

Szintén szeptemberben jön a The Magnificent Seven, vagyis A hét mesterlövész remake.

2016 októberében jön az Underworld 5, mert ugye mindig van az a pénz.

2016 decemberében jön a Passengers Chris Pratt és Jennifer Lawrence főszereplésével. Elég ígéretes filmről van szó, itt írtunk róla bővebben.

A Sony azonban még egy filmet bejelentett Karácsonyra, méghozzá a Jumanjinak fekszenek neki mégegyszer…

2017 januárjában érkezik a Resident Evil 6, vagyis a Kaptár 6, amely a franchise utolsó darabja (amíg nem kezdik el remakelni) lesz.

Szintén januárban érkezik a The Dark Tower, vagyis A Setét Torony adaptáció, amelyből sorozatot is terveznek.

2017 februárjában jön a Bad Boys 3.

2017 márciusában jön a Baby Driver címet viselő Edgar Wright-heist film Lily James és Ansel Elgort főszereplésével.

2017 júniusában jön az élőszereplő Barbie-film. Nem is mondanánk sokat a produkcióról, a lényeg, hogy vígjáték lesz, a scriptet pedig Diablo Cody (Tara alteregói) írja.

Szintén júniusban jöhet az Uncharted címet viselő produkció, amely egy kincsvadászos, “elveszett ereklyés” kalandfilm lesz.

2017 decemberében érkezik a The Lamb című animációs film, erről sem tudunk tulajdonképpen semmit, csak hogy van (vagyis, hogy lesz) és egy bárányról szól. UPDATE: Tom Sheridan forgatókönyve alapján Tim Reckart rendezi

2019 nyarán jön majd a Bad Boys 4.

<