Sorozatos hírek 2015 5 legfájóbb sorozatos kaszája

2015 5 legfájóbb sorozatos kaszája

A tavalyi év viszonylag fájdalommentes upfrontsa után idén jóval keményebbek voltak az országos tévék és több, szívünkhöz közelálló sorozatot is elkaszáltak. Összeszedtük a minket legkellemetlenebbül érő hirtelen befejezéseket.

Forever

5. Glee (FOX)

Itthon, a gyengébbik nemnél első számú kedvenc a Glee, így legalább 5 évig még biztosan elnéztük volna, hiszen több mint univerzális sorozat volt, amely számtalan társadalmi problémára reflektált. Ennek ellenére a sorozat végével meg lehetünk elégedve, hiszen nagyon is korrekt lezárást kapott a banda.

4. The Following (FOX)

Kevin Williamson sorozatában volt valami bájos. Bár az első évad utáni lelkesedésünket hamar lejjebb vette a pocsék második, a harmadik évadra ismét tudtuk szeretni a sorozatot. James Purefoy kevés, de annál nagyszerűbb szerepvállalása nagyon jót tett a sorozatnak, ha már kaszálták nem értjük miért nem tavaly tették meg ezt, amikor az Almost Human-t sokkal szívesebben néztük volna tovább. Megérte?

3. Stalker (CBS)

Kevin Williamson másik sorozat sem élte túl a májust, s bár a The Followinghoz hasonlóan ez is csak inkább guilty pleasure sorozat volt, unalmas tavaszi estéinket eléggé feldobták, mert legalább egy kicsit más volt, mint a többi procedurális nyomozós-helyszínelős szarság.

2. Constantine (NBC)

A pilothoz mérten óriási csalódás volt a folytatás, pedig Angelica Celaya érkezése csak jót tett a sorozatnak. John Constantine karakterét és az őt megszemélyesítő színészt is nagyon eltalálták, csak éppen történetet nem tudtak írni köré. Nagyon reméljük, hogy ha a sorozat nem is, de a karakter (és a színész) valahogy bekerül a The CW-s DC-univerzumba.

1. Forever (ABC)

Egy könnycseppet ismételten csak sikerült elmorzsolnunk, hiszen az elmúlt 5 (+) évben nem volt ennyire szerethető, ilyen nagy lélekkel bíró sorozat. Ioan Gruffud és Henry Morgan tényleg együtt lélegzett, s bár még ha a heti ügyekben akadtak is gyengécskék, az összkép remek volt, hiszen mindig sikerült feldobni egy kis rejtéllyel, egy kis humorral, vagy egy kis érzelemmel a sorozatot. Ég Veled Forever!

Az idei évben elkaszált sorozatok listáját megtalálod itt.