2021-ben is lesz Házasodna a gazda

Tévéműsorok 2021-ben is lesz Házasodna a gazda

A 2020-as, harmadik évadban 3 gazda döntött úgy, hogy megpróbálja a választottjával és Roland gazda azóta is együtt él Nikivel, ez pedig az RTL közleménye szerint bizonyítja, hogy nincs lehetetlen és egy koránt sem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet.

2021 januárjától az RTL Klub keresi azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak.

A jelentkezésre buzdító felhívás január 4-től látható majd a képernyőn. A műsor – ahogy az előző három évadban – a gazdák világába kalauzolja a nézőket, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van a középpontban.

Ennek köszönhetően a Házasodna a gazda nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ennek pedig fontos részei az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amikhez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból – írják.