A Baker Street-i vagányok: Befutott az első előzetes a természetfeletti Sherlock Holmes sorozathoz

Üdv a XIX. századi Londonban, ahol A Baker Street-i vagányok szedett-vedett csapata természetfeletti bűntényeket old meg Dr. Watson és titokzatos partnere, Sherlock Holmes megbízásából.

Igen, ezúttal egy darkosabb, horrorelemekben is bővelkedő Sherlock Holmes-adaptációt kapunk, akárcsak amely az elmúlt években megjelent Sherlock Holmes regények által teremtett természetfeletti vonalat követi. (Ha még nem olvastad, figyelmedbe ajánlom Guy Adams és James Lovegrove Sherlock Holmes-regényeit.)

Persze a Baker Street-i vagányokat, nem ők, hanem még Sir Arthur Conan Doyle találta ki, akiket később Tracy Mack és Michael Citrin egy könyvsorozat keretein belül indított önálló kalandokra.

Kapcsolódó:

Sherlock Holmes is felbukkanhat a Lupin sorozat folytatásában

A viktoriánus Londonban játszódó sorozat az Baker Street-i utcagyerekek története, akik egy sötét összeesküvést igyekeznek kinyomozni, amely nem hogy Londonra, de az egész világra fenyegetést jelent.

A nyolc részes A Baker Street-i vagányok sorozatban maga Sherlock Holmes is felbukkan majd, őt Henry Lloyd-Hughes kelti majd életre, de nála is többet szerepel majd Dr. Watson, akit Royce Pierreson alakít majd.

A Baker Street-i vagányok március 26-án érkezik a Netflix kínálatába, a főbb szerepekben Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari, McKell David, Sheila Atim, Mark Hugh-Williams és Harrison Osterfield.