Új előzetesen A Baker Street-i vagányok, amiben Sherlock Holmes egy pöcs lesz

Ismerd meg a Baker Street vagányait: Bea, Jessie, Billy, Spike és Leo. Csatlakozz a szedett-vedett csapatukhoz, miközben felfedezik a viktoriánus London ördögi és titokzatos alvilágát a baljós Dr. Watson és titokzatos partnere, Sherlock Holmes oldalán.

“Különcök csapata természetfeletti bűntényekben nyomoz Dr. Watson és titokzatos társa, Sherlock Holmes megbízásából a viktoriánus Londonban” – áll a Netflix leírásában, és nagyjából valóban ennyi is a sorozat, amely a Sherlock Holmes-nak a klasszikus regényekben is sokszor infót szerző utcagyerekek történetét mutatja be egy kicsit felturbózva.

„A Baker Street-i vagányok igazi álomprojekt számomra, az egyik legrégebbi ötletem, amelyet már 10 éve szeretnék megvalósítani. A Netflix elképesztően segítőkész volt a sorozattal kapcsolatban és lehetőséget adtak rá, hogy elmeséljük ezt az ambiciózus sztorit. Az irregulárisok Sir Arthur Conan Doyle regényeiben is megjelentek, ebben a sorozatban azonban háttérbe szorítják Sherlock Holmes karakterét. Sherlock Holmes ebben a természetfeletti produkcióban egy drogfüggő rosszfiú lesz, aki lelkiismertfurdalás nélkül aratja le a babérokat, amikor a banda egy-egy ügyet megold helyette” – mondta korábban a sorozat írója, Tom Bidwell.

A Baker Street-i vagányok sorozat főszereplői Darci Shaw (Judy), Thaddea Graham (Levél a királynak), Jojo Macari (Szexoktatás), McKell David (Legacy) illetve Harrison Osterfield (Bosszúállók) lesznek.

A Baker Street-i vagányok március 26-án debütál a Netflix kínálatában.