A Banshee a 3. évadban is felülmúlja önmagát

Az biztos, hogy párszor már szuperlatívuszokban nyilvánult meg a sajtó a Banshee akciójeleneteit illetően, de most megint egy olyan jelenetsorral találtuk szembe magunkat, hogy csak tátottuk a szánkat.

Spongya ide vagy oda, ez a sorozat sokkal nagyobb közönséget érdemelne mint ami a Cinemaxon jut neki, ugyanis zseniálisan építi fel önmaga legendáját. Ez a vágás, ez a fényképezés, ez az operatőri munka meg minden tévés gálán díjat kellene hogy kapjon.

Nola és Burton harca meg ismét új dimenziókat nyitott a történetben, pedig Lucas Hood első évados verekedései is megértek egy misét. Na mindegy is, a lényeg, hogy imádjuk azt az átszellemülést, amikor Clay Burtont alakító Matthew Rauch leveszi a szemüvegét, Odette Annable meg nem kicsit méltó módon szállt ki a történetből. A teljes verekedést sajnos nem találtuk meg beágyazható módon, ahhoz tessék ide klikkolni.

És akkor ebbe az epizódba még belefért egy kormányügynök felbukkanása, aztán Jason Hood szelleme is kísértett, aminek köszönhetően jött a kamionos jelenetsor Wandával és Brantleyvel, ami egy kis kínzás mellett a poénokért felelt és még belefért egy kis Chayton és Proctor karakterizáció mellett nightclubos golyózápor is. Komolyan mondom zseniális ez a sorozat.

Hozzászólás