vasárnap, január 24, 2021

A Batman-univerzum is A zöld íjászba költözik?

-

Alaposan felpörögnek az események A zöld íjász 2. évadának hajrájában. Mint korábban beszámoltunk róla, a következő, vagyis a 16.-ik részben mutatkozik be a rosszfiúk+Diggle-ből álló “öngyilkos osztag”, vagyis a Suicide Squad, de úgy néz ki abban az epizódban még több meglepetés ér bennünket.

A Zöld Íjász 2. évad 16-ik részének a bemutatójában egy pillanatra láthatunk egy szőke nőt, aki az A.R.G.U.S. egyik rabja. Számos külföldi és hazai portál szerint előfordulhat, hogy a nő nem más, mint Harley Quinn, Batman egyik ellenfele – persze ez egyelőre csak találgatás.

Arrow Harley Quinn

Harley Quinn egy kitalált szereplő, a DC Comics képregényeiben. Joker leghűségesebb követője, akibe szerelmes lett. Harley Batman felettébb kevés női ellenfelei egyike.

– Jellemzése:
Valódi neve Dr. Harleen Frances Quinzel, és eredetileg az Arkham Elmegyógyintézet pszichológusa volt, amíg őrült módon bele nem szeretet egyik páciensébe, Jokerbe. Nevét ez után megváltoztatta, hogy hangzásban jobban hasonlítson a “harlequin”ra (a harlequin jester szó az udvari bolondra akar utalni és külsejét is nevéhez méltóra alakította. Ő Joker legnagyobb szövetségese, akinek nem egyszer segített megszökni Arkhamból. Másrészt sokszor látható a saját vagy Joker bűnbandája élén. Később barátságot köt Méregcsókkal, aki bead neki egy szert, amitől immunis lesz minden méregre.
Gyűlöli Batmant, mivel folyton megakadályozza Joker terveit. Jokerhez hasonlóan ő is őrült és vidám is egyszerre.

– Kinézete:
Joker követőihez méltóan udvaribolond típusú bohócruhát hord.

– Fegyverzete:
Leggyakrabban egy hatalmas “fakalapáccsal” szeret harcolni, de a lőfegyvereket sem veti meg. Öltözékéhez tartozik a cipőtalpára szerelt rugó is, amellyel hatalmas ugrásokra képes.

– Képességei:
Harley jó pszichológus és rendkívül jól képzett atléta. Valamint a későbbiekben immunis a mérgekre.

Ha valóban Harley Quinn karakterét kívánják behozni a sorozatba, akkor újabb univerzum felé tesz lépéseket A zöld íjász és már csak egy paraszthajszál választja el a sorozatot attól, hogy talán maga Batman is felbukkanjon benne. Kérdés, hogy ehhez mit szólnak a Gotham alkotói?

A következő részekben egyébként ilyen minőségű és mennyiségű aprításra kell számítanunk.

http://www.youtube.com/watch?v=uEZQUcjG6AY

Kapcsolódó

Stephen Amell visszatérne Zöld Íjászként

Amennyiben szükség van rá, ő bármikor áll a kisképernyős DC-univerzum rendelkezésére.

A zöld íjász is elkapta a koronavírust

A zöld íjászként ismert Stephen Amell az Inside of You című podcastban mesélt arról, hogy néhány hete elkapta a koronavírust.

Arrowverzum: Felicity Smoaknak is szuperhős-szerepet szántak

Emily Bett Rickards karaktere kosztümös szuperhősként is felbukkant volna, de aztán elvetették ezt az ötletet.

Megvan az idei DC-crossover főgonosza

Ezúttal nem űrlények ellen vonulnak.

Most a címlapon

Újabb Black Mirror-rész válik valósággá

A Microsoft szabadalmat nyújt be az elhunyt embereket imitáló csetrobotok létrehozására

Így készült a Keresztanyu sorozat zenéje

Rengeteg munkát pakoltak a Keresztanyu című magyar sorozat zenéjébe.

ValóVilág 10: VV Vivi megy párbajozni

A kiválasztás során Bálint, Fru, Robi és Moh Vivire; Vivi Frura, Merci Virágra, Virág Mercire, Dani pedig Mohra tette a jelét.

Befutott a The Walking Dead alkotójának új animációs sorozata

Invincible címen az Amazonra érkezik Robert Kirkman új animációs sorozata, amelyben több The Walking Dead-szereplő is munkát vállalt.

A Hírstart ajánlata