Kiderült ki lesz A Bridgerton család 2. évadának női főszereplője

Korábban már többször írtunk róla, hogy A Bridgerton család 2. évadában nem az első évad főszereplői, Daphne (Phoebe Dynevor) és Simon (Regé-Jean Page) lesznek a főszereplők, hanem Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) szerelmi élete kerül előtérbe.

6 égető kérdés, amire választ várunk A Bridgerton család 2. évadától

A Bridgerton család 2. évada a Vikomt, aki engem szeretett címet viselő Julia Quinn regény alapján készült, amely Anthony és az újonnan a városba érkező Kate Sheffield egymással szembeni őrlődését mutatja majd be. Bár a regényben Kate Sheffieldnek hívják a karaktert, a Netflix sorozatában már Kate Sharmaként fog megjelenni, mert a készítők szándéka az, hogy a színes bőrű szereplők sokaságát egy indiai származású családdal színezzék tovább.

Kate Sharmát Simone Ashley alakítja majd, akit a Szexoktatás Oliviajaként ismerhetünk emellett pedig olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Broadchurch vagy a korábban The Sister címre hallgató Because the Night.

Simon Ashley Kate Bridgerton
Simone Ashley. Fotó: Netflix

A Bridgerton család 2. évadában Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sharma, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát.

A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki… Miközben Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, szépen lassan kiderül, hogy éppen az ő szíve sebezhető.

További hírek A Bridgerton családról ide kattintva olvashatók.

Hirdetés
Birkás Icus
Birkás Icushttps://filmsor.net
30 év, 2 gyerek, több ezer film és sorozat. Meg egy kis tévé.

Kapcsolódó

Most népszerű