Sorozatkibeszélők 6 égető kérdés, amire választ várunk A Bridgerton család 2. évadától

6 égető kérdés, amire választ várunk A Bridgerton család 2. évadától

Kétségtelen, hogy szinte mindenki izgatott A Bridgerton család 2. évada miatt és sok-sok olyan kérdés van, amelyre választ szeretne kapni.

A Bridgerton család az eddigi legnépszerűbb sorozat a Netflix eredeti tartalmai közül. Rajongók milliói nézték meg a karácsonykor bemutatott első évadot. Kétségtelen, hogy szinte mindenki izgatott A Bridgerton család 2. évada miatt és sok-sok olyan kérdés van, amelyre választ szeretne kapni.

Összeszedtünk 6 égető kérdést, amire mi is nagyon szeretnénk választ kapni A Bridgerton család 2. évadából.

Közel két hónappal a premier után A Bridgerton család még mindig az egyik legnépszerűbb műsor, amely több országban, köztük Magyarországon is rendszeresen ott van a Netflix napi Top10-es listájában.

Kapcsolódó:

Minden előzetes várakozást felülmúlt A Bridgerton család

Daphne és Simon a Bridgerton 2. évadában is szerepelnek?

A Bridgerton család első évada Daphnéről és Simonról szólt. A rajongókat továbbra is nagyon érdekli, hogy miként alakul a mostanra már rendezettnek tűnő kapcsolatuk illetve házasságuk.

A sok dráma, a szörnyű döntéshozatal és az általános kegyetlenség ellenére Daphne és Simon látszólag boldogan élnek. De tényleg ennyire egyszerű lenne megtalálni a boldogságot egy olyan időben, amikor Lady Whistledown minden egyes rezzenést megfigyel?

Sokkal több van a történetükben, de jó esély van arra, hogy a pár kap központi szerepet a 2. évadban. A sorozat első évada nagyrészt Julia Quinn A herceg és én című művére épült, amelyben ők a főszereplők, a második évad azonban már a

A második könyv, A vikomt, aki engem szeretett című kötetre épül, amely nagyrészt Anthony Bridgertonra összpontosít.

Szóval, igen, természetesen, Daphne és Simon visszatérnek a 2. évadra, de ha azt reméled, hogy ők lesznek a Bridgerton 2. évad középpontjában, akkor kissé csalódni fogsz.

Miért repült egy méh az ablakpárkányra?

Lehet fel sem tűnt neked, de a szezon legvégén volt egy méh, ami az ablakpárkányon landolt. Arról már írtunk, hogy a méhnek milyen jelentős szerepe van a sorozatban, de ismétlés a tudás anyja.

Kapcsolódó:

5 érdekesség, amit nem biztos, hogy észrevettél A Bridgerton családban

Bár erre a sorozatban nem térnek ki, de Anthony és Daphne apja Edmund egy méhcsípés áldozata lett, emiatt vesztette életét. A méh A Bridgerton családra, vagy kifejezetten az Anthonyra leselkedő veszélyt is szimbolizálhatta. Kíváncsiak vagyunk, hogy a méheknek a későbbiekben lesz-e valamilyen jelentőségük?!

Kit vesz feleségül Anthony A Bridgerton család 2. évadában?

Az első évad nagy részében Anthony-t (Jonathan Bailey), Daphne legidősebb testvérét is láttuk, aki megpróbált túllépni a Sabrina Bartlett által alakított Siena Rossóval folytatott szerelmi kapcsolatán, végül csalódottan vette tudomásul, hogy elveszítette a lányt.

Az első évad végén Anthony ígéretet tesz arra, hogy készen áll a társa kiválasztására, ami már egyértelműen A Bridgerton család 2. évadának előkészítése.

Bridgerton 2 évad

Azt gondolom, hogy most, hogy A Bridgerton család 2. évada ekkora sláger lett és Julia Quinn regényei is jobban fogynak, a sorozat alkotói lehet, hogy merész lépésre szánják el magukat és eltérnek majd a könyv történetétől. Nem lepődnénk meg azon, ha egy teljesen új karaktert írnának és azon sem, ha az élet úgy hozná, hogy Sienna és Anthony ismét közelebb kerülne egymáshoz. Főleg egy ilyen háborúktól és párbajoktól sűrű korban.

Penelope Featheringtonról megtudja a nyilvánosság, hogy ő Lady Whistledown?

Mint a könyveket előzetesen nem olvasó, megdöbbentem, amikor megtudtam, hogy Penelope Bridgerton valójában Lady Whistledown. Nagyjából minden más karaktert meggyanúsítottam rajta kívül, és egy kicsit átverve éreztem magam, amikor kiderült az igazság. De, hát ilyen az, ha valaki jól tud rejtőzködni.

Nem tudjuk, ki tudja, hogy Penelope Featherington áll Lady Whistledown álcája mögött. Valakinek biztosan tudnia kell! És azt is tudjuk, hogy Eloise már tudja, hogy nem Genevieve Delacroix az. Biztosan nem adja fel a keresést a 2. évadban sem! Lehet, hogy Eloise rájön a turpisságra, de nem vagyunk biztosak benne, hogy elárulná a barátnőjét. Sokkal inkább gondolnánk, hogy a későbbiekben Eloise is “egy Lady Whistledown” lesz. Persze sosem lehet tudni.

Ki kapja meg a Featherington birtokot A Bridgerton család 2. évadában?

Az első évadban, ha kissé felszínesen is, de megismerhettük, hogy Lord Featherington mennyi kellemetlenséget okozott a családjának. Az egész család pénzét kockára tette, beteges szerencsejátékos és szélhámos, aki rengeteg adósságot halmozott fel és valószínűleg emiatt megölték.

Tényleg meghalt? Fogalmam sincs, de ez trükkös helyzetet okoz a Featherington birtokkal, a feleségével és a Featherington-lányokkal. Mivel ők nem örökölhetik meg a birtokot, valaki más fogja megkapni.

Bridgerton csalad

Nem tudjuk, ki, és Lady Featherington reakciójából ítélve nem túl boldog az előállt helyzet miatt. És abban is biztosak vagyunk, hogy Lady Whistledown, vagyis Penelope Featherington sem lesz elragadtatva a helyzettől – aminek reméljük hangot is ad!

És a legfontosabb: mikor érkezik A Bridgerton család 2. évada?

Valószínűleg elég sokat kell várnunk A Bridgerton család 2. évadára. A hírek szerint a sorozat már az első évad megjelenése előtt be lett rendelve egy újabb évadra, sőt már ennek forgatását is elkezdték volna, de közbeszólt a koronavírus-járvány.

A Netflix szerint a 2. évad gyártása 2021 tavaszán kezdődik, bízzunk benne, hogy ez így fog történni. És még akkor sem biztos, hogy megkapjuk A Bridgerton család 2. évadát 2021 karácsonyán. Hosszú időt vesz igénybe egy ilyen sorozat filmezése és utómunkálatai

És ahogy ezt már sokszor említettük, a gyártás vége és a Netflix megjelenési dátuma között általában elég hosszú szakadék tátong. Általában körülbelül hat hónap van a forgatástól és Netflixes megjelenés között.

A Bridgerton család egy hatalmas műsor, rengeteg szereplővel, és a világjárvány idején történő filmezés sok problémát fog okozni a stábnak, ahogy erre világszinten is rengeteg példa van jelenleg is.

Arra számítok, hogy valamikor 2022-ben láthatjuk leghamarabb A Bridgerton család 2. évadát. Tudom, hogy a rajongóknak sokat kell várniuk, de senki nem tehet róla. A szereplők és a stáb biztonságának kiemelt fontosságúnak kell lennie minden körülmények között. Akkor is, ha már holnap megnéznénk A Bridgerton család 2. évadát.

Addig is ezeket a sorozatokat ajánljuk a figyelmedbe, vagy nézz szét a Műsoron oldalán, hogy milyen premierekre számíthatunk mostanában.

Ha tetszett A Bridgerton család, erre a 10 sorozatra is érdemes ránézned

További cikkek A Bridgerton családról ide kattintva érhetők el.