A Bridgerton család főhősnőjének a maszturbálás jelentette a legnagyobb kihívást

Phoebe Dynevor A Bridgerton család első évadának főszerepével tette fel magát a világhírnév felé vezető útra. Természetesen mióta a Netflix bemutatta az első évadot, egyre-másra készítik vele és a férfi főszereplővel, a semmiből hirtelen potenciális James Bond-jelöltté váló Regé-Jean Page-dzsel a különböző interjúkat.

Most éppen a Glamour szólaltatta meg a 25 éves színésznőt és elég sokat érintették az intim jelenetek témáját.

Dynevor elmondta, hogy az intim jelenetek forgatása során a legtöbbször valamilyen kelléket használtak. Például jógalabdát szorítottak a testük közé, hogy ne érzzék magukat annyira kellemetlenül attól, ahogy egymáshoz ér a testük. Szerinte azonban mégsem a közös jelenetek voltak a legnehezebbek, hanem például az, amikor el kellett játszania, hogy maszturbál és orgazmusa van.

A Bridgerton csalad sorozat 2021

“Az volt a legdurvább jelenet. Az intim jeleneteknél mindig kiszolgáltatottnak érzi magát az ember, de azért mindig biztonságban éreztük magunkat. Amikor Regé-vel próbáltunk, mindketten tudtuk mit kell tennünk, odafigyeltünk egymásra, az egész gyakorlatias volt. De amikor egyedül voltam, az teljesen más volt.

Annyi instrukciót kaptam: Legyen orgazmusod. Ezt pedig nehéz elpróbálni.

Nem is lehet, csak csinálni kell.”

Korábban már írtunk róla, hogy Hollywoodban egy ideje intimitás-koordinátort alkalmaznak, nem volt ez másként A Bridgerton család forgatásán sem, ahol Lizzy Talbot töltötte be ezt a funkciót. Ennek fontosságát most Phoebe Dynevor is kiemelte.

A Bridgerton csalad sorozat “Ha nem lett volna intimitás-koordinátorunk, akkor a rendezőnk jött volna oda hozzám – aki férfi – és ő mondta volna, hogy mit tegyek. Úgy érzem nagyon kellemetlen élmény lett volna, ha Lizzy nincs ott és nem gondoskodik rólam.

Senki nem akarja, hogy egy férfi mondja meg neki, hogyan legyen orgazmusa.”

– mondta a színésznő a Glamournak.

A színésznő egyébként arról is mesélt, hogy nem készült fel ekkora hírnévre, Daphne karakterével pedig annak köszönhetően tudott azonosulni, hogy a szereplő szorongására koncentrált, ugyanis ő maga is szorongással küzd.

Kapcsolódó: