A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Sorozatos hírek A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

A színész a The Sun című angol bulvárlapnak mesélt arról, hogy minden nap hajnal 5-kor kelt és nekiállt edzeni, hogy legyen ereje a szexjelenetekhez, nem mellesleg, hogy még kidolgozottabb legyen a teste ezekben a jelenetekben.

A Bridgerton család sorozatkritika

Hastings hercege saját elmondása szerint úgy készült Simon szerepére, mintha Rocky-t játszaná el.

“Borzalmas volt, hogy minden reggelem másfél óra edzéssel indult, de túléltem. Ha egy színész alázatos, az ezzel jár.”

A színész arról is mesélt, hogy nagyon félt attól, hogy mit szól a családja a sok szexjelenethez. A zimbabwei származású színész apja ugyanis lelkész, az egész család vallásos, így nagyon tartott a reakcióktól. Csinált egy Whatsapp-csoportot is, ahol mindig figyelmeztette a családtagokat, ha szexjelenet jön, így próbálta megóvni őket a “traumától”.

Regé-Jean Page és Phoebe Dyvenor

A Netflix egyébként mostanság azért küzd, hogy eltávolítsa a felnőttfilmes oldalakról Simon és Daphne szexjeleneteit, ugyanis azokat igencsak felkapták a pornóoldalak.

Hirtelen jött hírnevével és szexi, de elegáns megjelenésével Regé-Jean Page bekerült abba a kalapba, amelyben a James Bond szerepére potenciális esélyes színészeket “gyűjti” a szaksajtó.

A Bridgerton család főszereplője is James Bond-jelölt lett