Sorozatos hírek A Bridgerton család sztárja zseniálisan figurázta ki a saját szerepét

A Bridgerton család sztárja zseniálisan figurázta ki a saját szerepét

Mint megírtuk egészen új szerepben próbálhatta ki magát Regé-Jean Page, A Bridgerton család Simon Bassetjét alakító színész.

A brit-zimbabwei színész volt a Satuday Night Live házigazdája, amelynek egyik jelenetében ismét bemutatta az őt híressé tevő szerepet, igaz ezúttal egészen más szemszögből.

Az SNL szkecsvideójában A Bridgerton család kulisszái mögé nyerhetünk betekintést, amelyben a két főszereplő Simon és Daphne (Phoebe Dynevor helyett ezúttal Chloe Fineman alakításában) először találkozik a két új intimitás-koordinátorral (Pete Davidson és Mikey Day), akik azért felelnek, hogy az intimebb jelenetek forgatása során ne érezzék kényelmetlenül magukat a színészek.

A sztori szerint az eredeti intimitás-koordinátor, Paula megfertőződött a coviddal, ezért érkezett Richie és unokaöccse, Randy, hogy kézben tartsa a dolgokat, csakhogy eddig főleg robbantásos effekteken dolgoztak…  A videóban feltűnik még Kate McKinnon, aki A Bridgerton család rendezőjét alakítja és a cselekményt eléggé bonyolítja, hogy a két koordinátor semmit nem tud A Bridgerton családról.

Mutatjuk is, hogy sikerült: