Hír és közéleti magazin

A cápás filmek rajongói biztosan a Universal Channelt fogják nézni

A klasszikus horror kedvelőinek kedvez júliusban a Universal Channel. A csatorna ezúttal a cápafilmek rajongóinak válogatott össze harapós csemegéket: a nyár legmelegebb időszakában a műfaj legújabb darabjai borzolják a kedélyeket. A premierek közül kiemelkedik a Sharknado 3, amiben többek között David Hasselhoff is feltűnik.

sharknado

Az énekes-színésztől nem állnak távol a vizes kalandok (Baywatch), ám a tengeri fenevadak támadását neki sem lesz egyszerű túlélnie. A szatirikus katasztrófa horror sci-fi a Cápavihar-széria immár harmadik gyöngyszeme, ami július 23-án debütál a Universal Channelen. A filmben visszatér az első két epizódból jól ismert Tara Reid és Cassie Scerbo is, Hasselhoff mellett pedig új szereplőként érkezik Bo Derek, Ryan Newman és Jack Griffo. A történet ezúttal a Keleti-parton tomboló cápavihar elleni kétségbeesett küzdelmet mutatja be.

A cápafilmek hónapját a Megacápa a Kolosszus ellen (Mega Shark VS. Kolossus) című premier produkció nyitja, amiben az emberiség fennmaradását egy gigantikus gyilkos robot és egy óriási cápa egyszerre fenyegeti. Christopher Ray filmjeiben különösen kedveli a vízi lényeket: producerként és rendezőként is rendszeresen foglalkozik gyilkos orsóhalakkal és sokfejű cápákkal.

Az ő nevéhez köthető többek között A Háromfejű cápa támadása (3-headed Shark Attack), ami a 2012-es kétfejű szörnyről alkotott tévéfilm folytatása. A világ legnagyobb gyilkológépezete immár háromszor olyan halálosra mutálódott, és egy tengerjáró hajót vesz célba, aminek az utasait módszeresen, a hajó egyik végétől a másik felé haladva falja fel. Az emberek halálos versenyfutásba kezdenek az idővel és a túlélésért mindent megtesznek, ami adott körülmények között lehetséges.

Cápafilmek hónapja a Universal Channelen:

Megacápa a Kolosszus ellen – Július 2. 21.20

Cápavihar 3 – Július 23. 22.00

A háromfejű cápa támadása – Július 30. 21.20