kedd, január 26, 2021

A CBS feltámasztaná a Bűbájos boszorkákat

-

Az elmúlt napokban olyan szinten leptek el minket a sorozatfeltámasztós hírek, hogy ki sem látunk belőlük. Az egyik legérdekesebb az azóta megszűnt WB talán legnépszerűbb sorozatának a Charmednek, vagyis a Bűbájos boszorkáknak a feltámasztása, ami hosszú éveken át volt a magyar tévénézők kedvence is.

charmed-tv-show

Constance M. Burge sorozata tulajdonképpen máig a legnépszerűbb bozorkányos sorozat, igaz éppen mostanság éli reneszánszát a műfaj, hiszen a Witches of East End (dettó Bűbájos boszorkák) mellett az American Horror Story idei évada is a boszorkányokra épít.

A hírek szerint a CBS most feltámasztaná a Charmedet is, sőt Chris Keyser és Sydney Sidner már tollat is ragadott, hogy megírja az új-régi széria forgatókönyvét, üröm az ürömben, hogy minden valószínűség szerint lehetetlen lesz összeszedni a régi széria főhőseit, bár nem állíthatjuk, hogy akár Alyssa Milano (Mistresses), akár Holly Marie Combs (Pretty Little Liars), akár Rose McGowan (legutóbb az Once Upon a Time-ban alakította a fiatal Corát) dúskálna a szerepekben mostanság, nem is beszélve Dorian Gregoryról vagy Brian Krause-ról. (Igaz utóbbi vagy 10-15 filmben feltűnik, feltűnt idén, de egyikre sem lehet túl büszke…) Az meg egy másik történet, hogy honnan kívánják újragondolni a Bűbájos boszorkákat, hiszen az eredeti sorozatból kihajintott Shannen Doherty neve is szóba jöhet, ha az alapoktól építenének.

Persze, mint mondtam a valószínűbb az, hogy ugyanazon a címen, egy hasonló történettel, de egészen új szereplőkkel érkezik az új Bűbájos boszorkák.

Kapcsolódó bejegyzések

Kiderült mikor érkezik Sabrina hátborzongató kalandjainak utolsó fejezete

Érkezett egy rövid előzetes Sabrina hátborzongató kalandjaihoz és az is kiderült mikor érkezik az utolsó évad.

Alyssa Milanonál szokatlan mellékhatása van a koronavírusnak

A színésznő nemrég számolt be róla, hogy elkapta a betegséget. Nem csak az ízlelését és a szaglását veszítette el, de a haját is.

Feltámad a Ki a főnök? című vígjátéksorozat is

Két eredeti főszereplő is visszatér.

A BOSZORKÁNYOK ELVESZETT KÖNYVE sorozatkritika

Matthew Goode és Teresa Palmer főszereplésével az HBO és HBO GO kínálatában elérhető A boszorkányok elveszett könyve című sorozat teljes első évada.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata