Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

A CHERNOBYLITE-nál nem sok játékot várunk jobban

Talán csak a Blair Witch hasonlóan várólistás.

A Chernobylite címre hallgató játék egy Csernobilban játszódó túlélős FPS, amely természetesen az atomerőmű katasztrófáját követően játszódik és állítólag egy nagyon komoly mögöttes tartalommal bíró horrorjáték lesz. Az ígéretek szerint egyenesen egy klasszikus túlélőhorrort kapunk, amelyben olyan komoly kérdéseket feszegetnek, mint a szerelem, a megszállottság és az önfeláldozás.

Az alkotók azt is ígérik, hogy a rettegés egy teljesen új szintjét ismerjük majd, sőt egy alternatív, misztikus magyarázatot is találtak a Csernobilban történtekre, de ezt az összeesküvés-elméletet a játékosoknak kell összeraknia a játékban elrejtett nyomok alapján. Kíváncsian várjuk mi sült ki belőle.

A Chernobylite teljes verziója 2020-ban érkezik PC-re, de a későbbiekben konzolokra is tervezik kiadnia. (A hírek szerint pedig még 2019 végén elérhető lesz a steamen egy korai verziója.)

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<