Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A Comic Con @ Home 2020 legfontosabb hírei és eseményei egy helyen

Idén online eseményként valósítják meg a Comic Cont, mi pedig elhozzuk nektek a legfontosabb eseményeket és bejelentéseket.

HBO

Előzetest kapott Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) 2. évada, a sorozat folytatása természetesen az HBO-n lesz látható.

Amazon

Az Amazon közzétett egy újabb brutálisan jó videót a The Boys második évadáról és egyben hivatalosan is bejelentette, hogy berendelte a sorozat harmadik évadát is. A The Boys 2. évada szeptember 4-én, egyből három résszel rajtol el az Amazonon.

Nem az HBO-ra és nem is David Fincher alkotásában, de csak remaket kapott a brit Utopia sorozat. A sorozat showrunnere Gillian Flynn (Holtodiglan, Éles tárgyak) és valamikor ősszel érkezik majd a széria.

Kapott egy előzetest a Truth Seekers is, ebben a Cornetto-trilógiát sikerre vivő páros, Simon Pegg és Nick Frost természetfeletti jelenségek után nyomoznak majd. Természetesen egy horrorkomédiáról van szó és az egyelőre nem derült ki, hogy mikor érkezhet.

Disney

A Disney végre valahára ismét életjelet adott Az új Mutánsokról, méghozzá a film első két percét tette közzé Már csak azt lenne jó tudni, hogy most akkor a Disney Plusra vagy a mozikba érkezik majd a tinédzser mutánsokról szóló X-Men-film.

A Disney bejelentette, hogy az új Star Wars-filmeket és az Avatar-folytatásokat is csúsztatja egy évvel, még egyebek mellett a Mulan premierét bizonytalan ideig elhalasztja.

Paramount

A Paramount Pictures stúdió nem klasszikus értelemben véve a Comic Conon, de erre a napra időzítve jelentette be, hogy bizonytalan ideig nem mutatja be a Hang nélkül 2. részét és Top Gun: Maverick című filmjét sem. Mindkét film dátuma egyszerűen törölve lett a premiernaptárból és nem is kaptak új dátumot.

Cikkünk folyamatosan frissül.

<