Streaming A Disney sorozatot készít a Varázsbirodalom alapján

A Disney sorozatot készít a Varázsbirodalom alapján

Új univerzumot építene a Disney, a Marvel és a Star Wars sorozatok rajongói mellett a legfiatalabb korosztályt is megcélozzák.

A Battlestar Galactica és az Outlander sorozatok mostanság a For All Mankinddal nagy népszerűségnek örvendő alkotója, Ronald D. Moore a Varázsbirodalomról szóló sorozaton dolgozik a Disneynek.

A Disney népszerű kalandparkja alapjaira építő sorozatból állítólag egy teljes franchise-t szeretne a mikegeres stúdió.

A Disney Plusra készülő sorozat a Floridában található Magic Kingdom nevű létesítmény különböző nevezetességeire építene, így Frontierland, Fantasyland, Adventureland, Storybook Circus, Enchanted Forest, Tomorrowland, Castle Courtyard és a Liberty Square parkjai vagy éppen a hamarosan a moziban is bemutatkozó Jungle Cruise is helyet kapnak benne, ahogy természetesen a Disney ismert meseszereplői is.

A Varázsbirodalom-univerzum esetében Moore szorosan együttműködik a Disney Imagineering csapatával, a kutatók és fejlesztők csoportjával, akik felelősek a Disney összes vidámparkjának létrehozásáért és tervezéséért szerte a világon. Források szerint egy mini-író szobát már összeállítottak és további három vezető írót keresnek még a projektre.

A potenciális franchise látszólag végtelen számú karaktert és történetet fedezhet fel, vagyis ezesetben leírható, hogy valóban egy új Filmuniverzum kiépítése veszi kezdetét, annak ellenére, hogy a világszerte ismert és gyerekek által rajongásig szeretett karakterekre is építeni tud.