A Drága örökösök egyik színésze is felbukkan a Doktor Balaton legújabb forgatási fotóján

A Doktor Balaton története egy balatonfelvidéki településen, Balatonmeggyesen játszódik, ahol az élet és a világ igencsak különböző helyeiről érkező karakterek sorsa találkozik és számukra is váratlan fordulatot vesz.

Doktor Balaton forgatas
Érzelmes pillanat a Doktor Balaton forgatásáról. Fotó: Contentlab & Factory

A képzeletbeli település új háziorvosa Dr. Balla-Tóth András (Mészáros András), elkötelezett, hivatásának élő missziós orvos, akit a gyógyszerlobbival folytatott küzdelme kényszerít egy kis kitérőre. A Doktor Balaton egyik legnagyobb kérdése az lesz, hogy vajon mit kezdenek a szereplők életük nagy lehetőségével?

A főszereplő Mészáros András, mellette kiemelt szerepekben még Hirtling István, Pálfi Kata és Sárközi Nagy Ilona tűnik fel, de visszatérőként például Voith Ági és Bodrogi Gyula is látható lesz. Na meg a Drága örökösök Kasztner Nándorát alakító Király Attila, akit sokan Johnny Depp szinkronhangjaként is ismerhetnek.

Doktor Balaton forgatasi foto
Király Attila is feltűnt a Doktor Balaton forgatásán. Vajon milyen szerepet kapott? Fotó: Contentlab & Factory

Nem Király Attila lesz az egyetlen, aki a Drága örökösök stábjából érkezik, hiszen Pálfi Kata is fontos szerepet kapott a Doktor Balatonban, őt a korábban közzétett képeken láthattuk.

Szólj hozzá