A Drága örökösök szereplőivel tér vissza az Észbontók 7. évada

-

Az új évad felfrissült képi világgal és izgalmas újításokkal érkezik. A vadonatúj részekben ismét népszerű celebpárok próbálják megfejteni a játékosok észjárását: az első héten például a Drága örökösök szereplői, Fekete Linda és Kiss Anna Laura, valamint Mohácsi Norbert és Varga Balázs száll harcba az „elme bajnokságban”.

Észbontók Fekete Linda és Kiss Anna Laura
Kiss Anna Laura és Fekete Linda az Észbontók 7. évadában

A szórakoztató saját gyártású műsor, az Észbontók, házigazdája továbbra is Kovács Áron, de több újdonsággal is készül a csatorna. Mind a stúdiódíszlet, mind az észbontó párosok beszélgetéseinek helyszíne megújul. Sőt, a népszerű celebpárosok most egy kilenc héten át tartó “elme bajnokság” keretén belül próbálják megfejteni a játékosok észjárását. Hogy melyik páros érti meg legjobban az észbontókat, és kapja meg a vándordíjat, az csak a döntő hetén derül ki!

A humoros vetélkedő dupla premier epizóddal tér vissza ma 19 órakor, ezt követően pedig 9 héten keresztül minden hétköznap 20 órától láthatjuk majd – többek között – olyan celebek kíséretében, mint Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Fekete Linda, Kiss Anna Laura, Mohácsi Norbert, Varga Balázs, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina vagy épp Vastag Csaba.

Ahogyan az a videóból is kiderül: egy biztos, nevetésből ezúttal sem lesz hiány!

Az Észbontók 7. évadának országos premierje április 14-én 19:00-kor dupla epizóddal érkezik, majd a legújabb rész minden hétköznap 20:00-kor látható a VIASAT3-on.

Úgy látjuk nem működik megfelelően a beágyazás, a két videót itt és itt is eléritek, de a reklámblokkolókat ki kell kapcsolni a lejátszáshoz.

Kapcsolódó

Valaki felnyomta a Médiatanácsnál a Drága örökösöket, de hoppon maradt

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa panaszok nyomán megvizsgálta az RTL Klub két műsorát, amelyet a nézők "jelentettek fel" a hatóságnál.

Két éven át tarolt a Drága örökösök

Óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén a Drága örökösök: a 2019. január 1-jén debütált saját gyártású napi sorozat mellett két évig töretlenül kitartottak a nézők.

Most a címlapon

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

A Hírstart ajánlata