Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A Drága örökösök szereplőivel tér vissza az Észbontók 7. évada

Kovács Áron vezetésével, dupla premier epizóddal tér vissza ma 19 órakor a VIASAT3 közkedvelt műveletlenségi vetélkedője, az Észbontók. Ezúttal sem fogod elhinni.

Az új évad felfrissült képi világgal és izgalmas újításokkal érkezik. A vadonatúj részekben ismét népszerű celebpárok próbálják megfejteni a játékosok észjárását: az első héten például a Drága örökösök szereplői, Fekete Linda és Kiss Anna Laura, valamint Mohácsi Norbert és Varga Balázs száll harcba az „elme bajnokságban”.

Észbontók Fekete Linda és Kiss Anna Laura
Kiss Anna Laura és Fekete Linda az Észbontók 7. évadában

A szórakoztató saját gyártású műsor, az Észbontók, házigazdája továbbra is Kovács Áron, de több újdonsággal is készül a csatorna. Mind a stúdiódíszlet, mind az észbontó párosok beszélgetéseinek helyszíne megújul. Sőt, a népszerű celebpárosok most egy kilenc héten át tartó “elme bajnokság” keretén belül próbálják megfejteni a játékosok észjárását. Hogy melyik páros érti meg legjobban az észbontókat, és kapja meg a vándordíjat, az csak a döntő hetén derül ki!

A humoros vetélkedő dupla premier epizóddal tér vissza ma 19 órakor, ezt követően pedig 9 héten keresztül minden hétköznap 20 órától láthatjuk majd – többek között – olyan celebek kíséretében, mint Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Fekete Linda, Kiss Anna Laura, Mohácsi Norbert, Varga Balázs, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina vagy épp Vastag Csaba.

Ahogyan az a videóból is kiderül: egy biztos, nevetésből ezúttal sem lesz hiány!

Az Észbontók 7. évadának országos premierje április 14-én 19:00-kor dupla epizóddal érkezik, majd a legújabb rész minden hétköznap 20:00-kor látható a VIASAT3-on.

Úgy látjuk nem működik megfelelően a beágyazás, a két videót itt és itt is eléritek, de a reklámblokkolókat ki kell kapcsolni a lejátszáshoz.

<