Filmek, sorozatok, kultúra

A Drága örökösökből igazolt a Mintaapák

A TV2 sajtóosztályán hozzátették, hogy zajlanak a következő évad előkészületei és rövidesen folytatódhatnak a Mintaapák felvételei.

Szabó Zsolt lett a TV2-n a koronavírus miatt egy ideje kényszerszüneten lévő Mintaapák című napi sorozatának új gyártási vezetője – írja a SorozatWiki. Az információt a csatorna sajtóosztálya is megerősítette az oldal megkeresésére. A TV2 sajtóosztályán hozzátették, hogy zajlanak a következő évad előkészületei és rövidesen folytatódhatnak a Mintaapák felvételei.

Szabó Zsolt felel mostantól a produkció zökkenőmentes gyártásért, köztük a pénzügyekért is. Szabó Zsolt az elmúlt években az RTL Klubon futó Drága örökösök című sorozat 2., 3. és az eddig leforgatott 4. évadának volt a line producere.

Szabó Zsolt jól ismerheti Fenyő Ivánt a Drága örökösök sorozatból, de ők ketten már nem fognak együtt dolgozni, mivel a TV2 “nem hosszabbított szerződést” a Mintaapák eddigi főszereplőjével.

A Drága örökösöket furcsamód az évad forgatása befejezése előtt otthagyó Szabó Zsolt egyébként azt a Gát Györgyöt váltja, aki nem több mint másfél hét után rejtélyes körülmények közt dobbantott a TV2 sorozatából…

<