Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Foglalkozásuk: Amerikai címen jön a The Americans Magyarországra

Többszörös díjnyertes amerikai sorozat érkezik hamarosan Magyarország kedvenc sorozatcsatornájára, a Cool-ra. A kritikusok által is elismert The Americans című politikai dráma Foglalkozásuk: Amerikai címmel látható néhány hét múlva az RTL Magyarország népszerű kábelcsatornáján. (Itt jegyezném meg, ezúttal mocskosul jó a magyar címválasztás.)

fx_americans

A Cool a közönségkedvenc sorozatai mellett idén szeptemberben egy lebilincselő kémtörténetet hoz el Magyarországra. A számos Emmy díjra jelölt és Television Critics Association, illetve Critics Choice Television Award díjas sorozat a nyolcvanas évek Amerikájában játszódik. A középpontban két alvó KGB ügynök áll, akik új személyazonosságukkal letelepedtek az USA-ban, egy átlagos amerikai család életét élik. Férj és feleségként tisztes családot alapítottak, vállalkozást indítottak, több évtized alatt tökéletesen beépültek, várva, hogy egyszer majd szükségük lesz rájuk és így szolgálhatják hazájukat, a Szovjetuniót.

A hidegháborús hangulatot újszerűen bemutató sorozat főbb szerepeiben Keri Russell, Matthew Rhys, Holly Taylor, Noah Emerich és Annet Mahendru látható.

A Magyarországon először a Cool-on látható sorozat mellett jön a Gyilkos elmék, a Dr. Csont, a Mentalista, a Castle és a Döglött akták újabb évada is.

<