Hír és közéleti magazin

A Fox berendelte az élőszereplős X-Men tévésorozat pilot epizódját

A fiatalított X-Men csapat mozis trilógiája is befejeződött. Az elsők és Az eljövendő múlt napjai nagy sikert arattak, az Apokalipszis című harmadik felvonás viszont sokaknál mellément.

Jogosan vetődhet fel a kérdés, hogy akkor most hogyan tovább, hiszen Hugh Jackman is leköszön idén, és visszavonul a Rozsomák-színpadról, ezzel lezárva egy – mondjuk ki – szuperhős-filmtörténeti korszakot.

Úgy fest, hogy a kis képernyőn már biztosan folytatódik a történetfolyam, a Fox ugyanis berendelte az egyelőre saját cím nélküli tervezetként formálódó, élőszereplős X-Men sorozatot. A hamarosan induló, szintén képregényalapú Légió című showval ellentétben ez az alkotás kapcsolódni fog a mozifilmekhez. Executive producerként még a franchiset annak idején elindító, és Az eljövendő múlt napjai-t, valamint az Apokalipszis-t is megrendező Bryan Singer is a fedélzeten tartózkodik, sőt mi több, a szóban forgó első epizódot még le is dirigálja.

A történet bonyodalmának keretei között két átlagos, azaz szuperképességektől mentes szülőt követhetünk nyomon. Miután felfedezik, hogy gyermekük mutáns, menekülni kényszerülnek, hogy végül egy földalatti mutánshálózathoz csatlakozva harcoljanak a túlélésért.

Forrás Movie Tank