A FOX hivatalosan is elkaszálta a Fantasztikus Négyes folytatásait

-


Korábban arról szóltak a pletykák, hogy az X-men sorozatok jogaiért cserébe a FOX visszaadja a Marvelnek a Fantasztikus Négyes-jogokat és ennek első lépése lehet az, hogy hivatalosan is elkaszáltak a 2017-re tervezett folytatást (és az azután tervezett harmadik részt).

fantastic four

A negatív kritikai fogadtatáson még csak-csak túltették magukat valahogy, de a 120 millió dollárból (+ marketing) készített film összesen 167 millió dollárt keresett a jegypénzáraknál, így Simon Kinberg producer minden akarata ellenére végül a franchise megbuktatása mellett döntöttek.

Ezzel pedig könnyen lehet, hogy elindult az a folyamat, amit Hollywoodban már régóta rebesgetnek, hogy a Disney és a Marvel nem csak Pókembert, de az összes a kilencvenes években eladott karakterének jogait vissza akarja szerezni.

Kapcsolódó

A WandaVision sztárja nővéreiről inspirálódik

A 31 éves színésznő hiába élt évekig nővérei árnyékában, mára már bőven túlragyogta őket a Skarlát boszorkány megformálásával.

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

Brie Larson konditermet épített otthon, hogy kigyúrja magát a Marvel Kapitány 2-re

Gal Gadothoz hasonlóan ő is brutális edzésekkel készül a szerepére, sőt még a saját otthonában is kialakított egy edzőtermet.

Most a címlapon

Szikora Robi Csikidamm hazaárulókról és farkasokról ír

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.

Kárpáti Rebeka megmutatta a fenekét, hogy önbizalmat öntsön másokba

Kárpáti Rebeka arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne legyenek elégedetlenek önmagukkal.

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet