A Freaky továbbra is élen áll az amerikai mozis toplistán

-

A Freaky című produkcióra péntektől vasárnapig 1,2 millió dollárért (365 millió forintért) váltottak jegyet a nézők, s így az elmúlt tíz napban már 5,6 millió dolláros (1,7 milliárd forintos) jegybevételre tett szert. A 6 millió dollárból forgatott mozi főszereplője egy sorozatgyilkos (Vince Vaughn) és egy kamaszlány (Kathryn Newton), akik akaratlanul testet cserélnek péntek 13-án.

A filmet forgalmazó Universal emlékeztetett rá, hogy a mozik jelenlegi bevételeit nem lehet összevetni a pandémia előtti állapotokkal.

Tavaly ezen a hétvégén a Disney a Jégvarázs 2. című filmjét mutatta be, amely egyedül Észak-Amerikában 130 millió dollárt (39,5 milliárd forintot) keresett a premierhétvégéjén.

A Nagypapa hadművelet című vígjáték, amit hetedik hete játszanak az amerikai mozik, a hétvégén a második helyen végzett 737 ezer dolláros (224 millió forintos) jegyeladással. A Robert De Niro főszereplésével készült film eddigi összbevétele Észak-Amerikában 16,2 millió dollár (5 milliárd forint).

A kasszasikerlista harmadik helyét a Let Him Go című thriller szerezte meg, amelyben Kevin Costner és Diane Lane szerepel. A 60-as években, Montanában játszódó filmre 710 ezer dollárért (216 millió forintért) vettek jegyet a nézők 1907 moziban, így az elmúlt 17 napban összesen már 7,9 millió dollárt (2,4 milliárd forintot) keresett.

A negyedik helyen szintén horror áll, a Come Play című produkció, amely egy 2017-es kisjátékfilmből készült. A filmre 510 ezer dollárért (155 millió forintért) keltek el jegyek 1364 vetítésen.

A Disney a Télapu című 1994-es filmjét küldte újra a mozikba. A lista ötödik helyére befutó családi vígjátékra a hétvégén 481 ezer dollárért (146 millió forintért) váltott jegyet a közönség.

Kapcsolódó

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

A Wonder Woman 1984 uralkodik továbbra is az amerikai mozikban

A Wonder Woman 1984 megtartotta vezető helyét a hétvégén az észak-amerikai mozis kasszasikerlista élén, számolt be a Hollywood Reporter.

A Croodék: Egy új kor maradt az észak-amerikai mozis toplista élén

Az ősemberes animáció folytatása, a Croodék: Egy új kor vonzotta a legtöbb nézőt az észak-amerikai mozikba ezen a hétvégén is, ami az ágazati jelentések szerint elég csöndes volt a közelgő ünnepek ellenére. A harmadik hete játszott produkcióra 3 millió dollárért (877 millió forintért) váltott jegyet a közönség.

Freaky: Egy testcserés horror tarol a mozikban

Persze nem sok kihívója akadt a Blumhouse új filmjének.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet